Начало / Готини сайтове / Ревю на сайт Rooms.bg
Ревю на сайт Rooms.bg

Ревю на сайт Rooms.bg

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Rooms.bg?

Rooms.bg е сайт за онлайн резервации на хотели и места за настаняване. В сайта се предлагат 10036 хотели, къщи, апартаменти и бунгала за почивка. Към всяка оферта има богат набор от снимки, благодарение на които потребителите си създават представа за удобствата на хотелската стая, вила или къща за гости, които резервират.

Краткото описание на услугите, които са включени в цената и допълнителните услуги, които се доплащат, дават информация за всичко, свързано с престоя на туристите.

Информацията за близките забележителности и обекти, които могат да бъдат посетени, също подробно информира туристите и събужда техния интерес към конкретни туристически обекти.

Сайтът предлага оферти за почивки с процентни отстъпки и възможност да се сравнят цени и условия за почивка във всички обекти в даден район. Така потребителите могат да преценят къде е най-изгодно да почиват и да резервират хотел с най-подходящо местонахождение и туристически услуги, от които искат да се възползват.

Какво можете да намерите в сайта Rooms.bg?

Тук можете да откриете промоции на почивки, както в страната, така и в чужбина. Изключително богат набор от предложения за места за настаняване, промоционални оферти със значителни отстъпки в цената, възможност за онлайн запитване за цени и свободни места, а така също и за бърза резервация на хотел в последната минута.

В Rooms.bg потребителят може да получи подробно упътване за начина, по който може да стигне най-бързо и лесно до обекта, който е резервирал, местата за паркиране и възможностите за забавление и почивка с деца.
Сайтът предлага доста информация за различните туристически обекти в страната, интересни пътеписи и информация, както за местни забележителности, исторически паметници и любопитни местности, така и за туристически атракции по света.

Защо първо да посетите Rooms.bg, ако планирате пътуване и почивка?

Rooms.bg събира най-добрите оферти за хотели в България, хотели в чужбина и информация за настанявания с отстъпка. Тук можете да намерите актуални промоции и най-добрите цени за настаняване, както на море, така и на планина.

Сайтът цели потребителите да се ориентират възможно най-лесно в отделните секции и сами да задават желаните дестинации, вид туризъм и вид настаняване. Така бързо и лесно туристите получават точно тази информация, която ги интересува и резервират хотел или екскурзия без никакви затруднения.

В случай, че имат нужда от повече информация, само с едно кликване на мишката, имат възможност да посетят официалния сайт на хотела, който ги интересува и да получат подробна информация, директно от там.
Полезните статии в секцията Забележителности подбуждат интереса на потребителите и обогатяват познанията им за местните и чуждестранни дестинации, които си заслужава да бъдат посетени.

Полезни връзки

Официален сайт на Rooms.bg – https://www.rooms.bg/
Фейсбук страница – https://www.facebook.com/ROOMS.bg/
Официален блог с пътеписи и статии: https://www.rooms.bg/statii.html

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top