Начало / Готини сайтове / Ревю на Plasico.bg – онлайн магазин за компютри и лаптопи
Ревю на Plasico.bg – онлайн магазин за компютри и лаптопи
Plasico

Ревю на Plasico.bg – онлайн магазин за компютри и лаптопи

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Plasico.bg?

Plasico IT Superstore е българска фирма, която вече повече от 10 години успешно развива своя бизнес в търговията с компютри, лаптопи и офис техника. Компанията е доказан лидер в България не само с отличното качество на продуктите, които предлага, но и със своя млад и амбициозен екип от професионалисти, които предоставят бързи, ефективни и достъпни решения.

Plasico IT Superstore има два лицензирани магазина и сервиза в градовете София и Варна, и един онлайн магазин Plasico.bg, предоставящ огромен избор от продукти и услуги на достъпни цени за клиенти от всяка точка на България.

В компютърни сервизи Plasico, работят консултанти и техници с дългогодишен стаж и високи квалификации, които могат да диагностицират и разрешат всеки софтуерен или хардуерен проблем с вашия лаптоп, компютър, смартфон или офис техника.

 

Какво предлага Plasico.bg?

В онлайн магазина може да пазарувате по-лесен и удобен начин, без значение къде се намирате, а това е безспорно е голямо предимство за многобройните клиенти на Plasico IT Superstore.

Продуктите са подредени в категории, придружени са от висококачествени изображения, подробна характеристика и технически детайли, което улеснява максимално избора клиента.

Разнообразна информация, тематични статии, полезни съвети, всичко за продуктите, и услугите на Plasico.bg, може да прочетете в блога на електронния магазин, както и във фирмените профили, в социалните мрежи Facebook, Google+ и Twitter.

За удобство на своите клиенти онлайн магазинът предоставя различни начини за плащане – банков превод, наложен платеж или на изплащане.

Доставката се извършва в цялата страна от куриерска фирма, като срока за големите градове е до 48 часа, а за по-малките зависи от тяхното местоположение. Безплатна доставка получават всички, които са закупили продукт с цена минимум 150 лева, а останалите трябва да заплатят 4.99лв.

 

Какви продукти ще откриете в Plasico.bg?

В каталога на Plasico.bg ще откриете колосален избор от ИТ техника. Над 200 различни марки компютри, лаптопи, компоненти и офис техника, които дават пълната свобода на клиентите да открият и закупят на атрактивна цена търсения от тях продукт без дори да се налага да напуснат своя дом.

Богатият продуктов каталог е разделен на следните категории:

 • Лаптопи и ултрабуци

Тук ще откриете широка гама от лаптопи, ултрабуци, софтуери и аксесоари за тях, които са удобно разделени в подкатегории.

 • Таблети и смартфони

Търсите си нов таблет или смартфон? Тук ще откриете голямо разнообразие от таблети, смартфони, eBook четци и аксесоари за тях.

 • Компютри и компоненти

Ако имате нужда от нов компютър, тук имате възможност да направите най-добрия избор за вас. В тази категория се предлагат мощни компютърни конфигурации, all in one, сървъри и работни станции. Освен това ще откриете и богат избор от компоненти в това число дънни платки, рам памет, видео карти, процесори и други. Тук ще откриете и мрежово оборудване като безжични рутери, приемници, суичове и други.

 • Монитори и TV

За онези от вас, за които висококачествената картина е от изключително значение, тук ще откриете монитори и телевизори с различни размери и марки, и аксесоари за тях. Също така откриете и богат асортимент от проектори.

 • Принтери

Търсите си принтер? Тук ще откриете огромен избор от принтери, мултифункционални принтери, скенери и различни консумативи като мастила, хартии и тонери.

 • Софтуер

В този раздел се предлагат сигурен и надежден софтуер като антивирусни програми, операционни системи и приложен софтуер.

 • Фотоапарати

Всички любители на фотографията, тук ще открият разнообразие от компактни, огледално-рефлексни и компактни със сменяема оптика фотоапарати. В този раздел има и подкатегория, в която се предлагат и карти памет с различна големина.

 • Аксесоари

Тук е мястото, където ще откриете всички необходими аксесоари за вашите компютри, лаптопи, таблети, смартфони и офис техника. Част от аксесоарите, които се предлагат в различни под категории са мишки, клавиатури, колонки, външни дискове, батерии, слушалки, Usb флашки и много други.

 • Видеонаблюдение

В този раздел се предлагат камери, DVR и NVR устройства и аксесоари за тях включително кабели и конектори.

 • Употребявана техника

В тази категория ще откриете колосален избор от употребявана техника, която е собствен внос на Plasico IT Superstore. В отделни подкатегории ще откриете висококачествени компютри, лаптопи, принтери, монитори и сървъри втора ръка.

Защо Plasico.bg е правилният избор за вас?

Лаптопи, компютри, смартфони и офис техника, с гарантирано високо качество с цени, гарантирано ниски. Какво повече може да иска човек?

Предимствата не свършват до тук:

 • Колосален избор на техника.
 • Пълна прозрачност и яснота, при извършване на покупката. Гаранция, че получавате, точно това, което сте поръчали!
 • Възможност в 7 дневен срок да върнете обратно продукта, в случай, че той не отговаря на очакванията и изискванията ви.
 • 100% конфиденциалност относно личните данни.
 • Гарантирано спазване на срока на доставка
 • Най-атрактивните и достъпни цени
 • Безплатна онлайн консултация от професионалисти, които винаги са в крак с всички новости свързани с компютрите.
 • Ако не откривате продукта, който желаете да закупите, обърнете се към Plasico IT Superstore. Те ще направят всичко възможно да Ви го достави.
 • При технически проблем със закупен артикул, техниците на Plasico ще го разрешат на всяка цена!

Повече информация и контакти с Plasico IT Superstore:

Официален сайт на  Plasico IT Superstore

Фейсбук страница

Google +

 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top