Начало / Готини сайтове / Mytel.bg – онлайн магазин за кейсове за смартфони
Mytel.bg – онлайн магазин за кейсове за смартфони

Mytel.bg – онлайн магазин за кейсове за смартфони

Съдържание

Сподели ревюто

Калъф от закалено стъкло или силикон да изберем

Сред огромното разнообразие от калъфи за телефони, които се предлагат в търговската мрежа, човек може да се окаже затруднен в избора си. Предлагат се хиляди различни стилове и дизайни, направени от най-различни материи.

Сред цялото това многообразие, трябва да изберете нещо, което не само да е създадено специално за вашия телефон (вижте в https://mytel.bg/), но и да подхожда на стила ви.

Ако не си падате по калъфите за телефони

Потребителите, които са се решили да вложат повече средства в покупката на по-висок клас мобилен телефон, съвсем логично, искат да се радват на своето устройство в неговия естествен вид.

Нормално е те да не желаят да го крият под кейсове и протектори, което е причината често да използват своите смартфони без предпазен калъф. Така то може да се разкрие в пълния си блясък.

Това, обаче, е сериозна грешка, защото един скъп телефон, който струва 3 – 3 хиляди лева може да ви излезе изключително солено, ако се случи да го изтървете и да го ударите незащитен в земята.

Калъф, който не се забелязва

За да удовлетворят именно тази група потребители, производителите са измислили и алтернативни варианти, с които едновременно да предпазят мобилните устройства, но и без да се налага да ги крият.

Две от най-подходящите опции в това отношение са калъфите за смартфони от стъкло и силикон. Те имат различни качества, но се отличават по това, че имат и една обща характеристика – те не се забелязват особено.

Кое е по-добрият вариант

Определено, ако говорим за цената, калъфите от силикон са по-атрактивният вариант. Те са много достъпни, предлагат се всякакви модели за почти всеки вид мобилен телефон.

Освен това, силиконовите калъфи са уникални в способността си да погълнат и най-силния удар, предотвратявайки повреди. Те се забелязват много трудно и само ако се загледате, но в това отношение отстъпват на калъфите от закалено стъкло.

Те са напълно незабележими и могат да объркат дори и човек, който се занимава по цял ден с телефони. Дори и когато се види, че устройството е покрито с калъф, то продължава да изглежда много шик.

По отношение на защитата можете да сте сигурни, че давате най-доброто от себе си за да осигурите надеждна протекция на мобилния си телефон, дори и в случай, в който по невнимание го ударите силно в твърда и груба повърхност.

mytel.bg

Автор: bgseoeu

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top