Начало / Готини сайтове / Ревю на MySilver.bg – сребърни бижута

Ревю на MySilver.bg – сребърни бижута

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са MySilver?

Днес ще разгледаме един от лидерите на пазара на сребърни бижута и накити в България. Фирма Токаш ЕООД е създадена още в началото на 90-те години. за десетилетията на пазара на бижута в Бългрия фирмата се е утвърдила в бранша, като бранда MySilver има хиляди доволни и лоялни клиенти. Към момента във фирмта работят над 60 човека екип и тази бройка се покачва. Само в София са разположени 4 големи магазина MySilver, в Пловдив три магазина, в Русе и Варна два. Освен това има и магазини в Търговище, Стара Загора, Разград, Плевен, Благоевград.

Предимства

Качество – това което създава толкова лоялни клиенти през годините е именно качеството на среброто и всички материали които се използват в комбинация с него.

Компетентност – не се притеснявайте да попитате консултантите в магазините за всичко което ви интересува, както и да получите съвет за подходящ подарък за всеки повод.

Гаранция – всички сребърни продукти на MySilver са с гаранционна карта при закупуване

Локация – фирмата има магазини във всички централни точки на най-големите градове в страната. Ако все пак магазините не са близо до вас – то лесно можете да направите своята поръчка на сайта MySilver.bg.

Полезни връзки

Уебсайт: https://mysilver.bg/

Facebook: https://www.facebook.com/MySilver.bg

Магазини в странта: https://mysilver.bg/view/4_Магазини

Телефони за контакти:

032 946 606
0897 862 730

e-mail: office@mysilver.bg

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top