Начало / Готини сайтове / Impress Design – когато дизайна е призвание
Impress Design – когато дизайна е призвание

Impress Design – когато дизайна е призвание

Сподели ревюто

Представяне

Това което виждате в сайта Impress Design е покана да се доверите и да използвате опита на екип от професионалисти в интериорния дизайн, за които работата им е повече от призвание.

Весела Нешкова и Георги Петров – основателите на студиото и Румяна Портева – дизайнер ще превърнат в реалност желанията на всеки собственик за вътрешно обзавеждане, без значение дали задачата е за изпълнение в еднофамилна къща, апартамент, офис, магазин, студио, вила, мансарда.

Цели

Движещата концепция зад изпълнението ще бъде импресията, като начин за възпроизвеждане и усилване на ефекта от авторската идея до превръщането й в реализиран проект. Дизайнерите ще направят вътрешното пространство, стилно, функционално, безопасно и красиво. Всичко от цветове, осветление, материали, ще въздейства на сетивата като едно хармонично произведение, което в началото е било само въжделение.

Услуги

В сайта има секция с услуги. Там са показани не само те, но също така етапите, начините и методите как екипът от специалисти в дизайна ще изпълни:

  • интериорно проектиране;
  • анализ на средата;
  • идеен проект;
  • работни чертежи;
  • качествен избор и контрол на изпълнителите.

Иначе казано, за да осъществят трансформацията на идеята до нейното материално проявление, дизайнерите ще направят анализ на средата и функционално разпределение на пространството, като преминат през едно първоначално запознаване с желанията на клиента и в постепенно задълбочаване относно потребностите на самата вътрешна среда.

Идейният проект ще се изработи първо като 3D-визуализация, а последващите чертежи, скици, планове, варианти, водят към окончателното решение за интериора. Последната съществена стъпка е свързана с подбора и контрола над изпълнителите, които трябва да са способни не само да разчетат заложеното в проектната документация, но и да го изпълнят.

 

Когато думите за описване на дейностите на Impress Design не са достатъчни, в сайта можете да видите вече изпълнени проекти както в жилищни, така и в работни пространства. Можете да се запознаете с работата на дизайнерите в среда сходна на това, което търсите като изпълнение.

 

Когато решите да използвате услугите на професионалния екип, отворете страницата с цените, вижте предложените пакетни услуги и свързаните с тях дейности. Последната стъпка е просто да се свържете с интериорните дизайнери на означените в сайта места.

 

Полезни връзки

Официален уеб сайт:  impress-design.bg

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top