Начало / Готини сайтове / Ревю на ETERIM.COM – Дифузери за ароматерапия с етерични масла
Ревю на ETERIM.COM – Дифузери за ароматерапия с етерични масла

Ревю на ETERIM.COM – Дифузери за ароматерапия с етерични масла

Съдържание

Сподели ревюто

Новите и иновативни ултрасоник дифузери с етерични масла за ароматерапия са вече в България. Този чуден уред помага за висококачествен релакс, отмора, повишаване на концентрацията, против главоболие, повишава настроението и редица още благоприятни ползи за организма.

Каква е тайната на ултразвуковите дифузери?

Смеснаването на вода с няколко капки етерични масла и разпръскването във въздуха позволяват бързо и лесно да усвояване от организма. Чрез вдишването на този разтвор вие стимулирате обонянието си и така отключвате ползотворни ефекти за целия организъм. Процедурата е наречена ароматерапия. Известна от векове, ароматерапията е една от тайните за красотата на египетската кралица Клеопатра. При дългосрочна терапия резултатите могат да бъдат смайващи. От повишена работна ефективност и концентрация при учене до ефективна почивка, отмора и приятно настроение. Различните аромати придават разнообразни настроения и емоции на хората. Възползвайте се в максимална степен от силата на ароматите и тяхното въздействие върху организма.

Какво са етеричните масла?

Етеричните масла са висококонцентриран екстракт придобит чрез различни методи от растения. Концентрацията е изключително силна и е препоръчкително да се използват само няколко капки масло. Съществува многообразие от етерични масла, извличани от всевъзможни растения. Всички масла имат различни характеристики и подпомагат човешкия организъм по различен начин. Важно е да сте наясно с желана цел за да може да изберете подходящо етерично масло. Например етеричното масло от лавандула осигурява пълна енергийна релаксация и тонизира при умствена умора. Маслото от кедрово дърво се прилага като отблъскващо насекомите средство. С разнообразието си от полезни действия можете откриете масло което напълно да задоволи вашите нужди.

ETERIM.COM е нов проект, чийто цел е да представи възможност за домашна ароматерапия на своите посетители. Чрез специално подбрани висококачествени дифузери и натурални етерични масла, посетителите на сайта имат възможност да закупят всичко необходимо за своята жадувана ароматерапия чрез пазаруване онлайн. Клиентите могат да заплатят чрез наложен платеж при извършването на доставката. Самата доставка е изключително бърза, като до 24 часа след поръчката, тя ще бъде изпълнена и доставена.

Опитайте силата на етеричните масла с решенията предоставени от онлайн магазина ETERIM.COM!

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top