Начало / Готини сайтове / Ревю на E-osvetlenie.eu
Ревю на E-osvetlenie.eu

Ревю на E-osvetlenie.eu

Сподели ревюто

Днес видовете осветителни тела, използвани за осветяване на закрити пространства и открити площи наброява десетки разновидности. Броят на новите разработки при изкуственото осветление също се увеличава главоломно. Да изберем как и по какъв начин да осветим дома си, офиса, търговското си помещение и производствено предприятие не е лесна задача.

Не е лесно и да решим откъде да закупим осветителите – от физически или от онлайн магазин? Всяко решение има своите плюсове и минуси. На живо можем да се запознаем подробно с параметрите на телата, да видим как изглеждат и как светят. Онлайн покупката обаче ни пести време и пари. Не само защото стоките, предлагани в някои електронни магазини са по-евтини, а и защото времето е пари.

Един от многото електронни магазини, специализирани в продажбата на осветителни тела е e-osvetlenie.eu. С какво е различен от останалите? Той се различава по много показатели. Това е мястото, където разнообразието от видове осветители е наистина огромно. За да се ориентира клиентът в огромния асортимент от стоки, различните разработки са разделени в отделни категории.

Предлагани продукти

Полилеи, пендели, плафони, аплици, лампиони и настолни лампи, спотове, луни – това са само част от осветителните тела, предлагани във въпросния сайт за осветление. Продуктите, освен това са категоризирани и на база тяхното предназначение – за баня, за детска стая, за осветяване на картини и фасади, за градина и т.н.

Възхищение будят и визията, и качеството на осветителните тела, предлагани в този магазин. Тук се предлага разнообразие от дизайни, така че всеки да може да открие осветител, подхождащ на интериорния стил на даденото помещение или открито пространство. Нужен ви е полилей с винтидж дизайн – изборът е огромен. Модерните стилове също изобилстват, и то при всички вариации на съвременното осветително тяло.

След като стана ясно, че една солидна част от електрическата енергия отива за осветяване на закритите помещения и външните пространства, се повиши нуждата от енергийно ефективно осветление. LED осветителните тела, като най-икономичен консуматор на електроенергия, са широко застъпени в продуктовата гама на магазина. Те също се радват на собствена категория, в която са представени в цялата си пищност от вариации.

За разлика от множеството физически магазини, този сайт не се ограничава само с продажбата на интериорни и екстериорни осветителни тела. Макар да го представяме, като онлайн магазин, сайтът всъщност е визитната картичка на фирмата ИРА-Д ООД. Освен с продажба на осветителни тела, електроматериали и консумативи, компанията се занимава и с реализиране на различни светлинни проекти.

Чрез формите за контакт бихте могли да заявите желание за изграждане на осветителни системи за своето земеделско или животновъдно стопанство. В случай че се нуждаете от перфектно проектирана и реализирана светлинна инсталация на закрито и на открито, отново можете да се свържете с екипа на компанията, който да ви даде нужната информация и насоки относно реализацията на подобен проект.

Марките представени в каталога на e-osvetlenie.eu, са гаранция за качеството на предлаганите продукти. Тук са представени последните разработки на Philips, Osram, NVC, V-TAC, Luxera, Rabalux, Searchlight и много други. Имената на водещи производители на продукти за осветление повишава драстично доверието в самото място за продажба.

Ако и вие, както болшинството хора търсите високо качество на разумна цена, това е мястото, където желанието ви ще бъде удовлетворено. Промоционална или редовна – цената винаги е разумна и съобразена с финансовите възможности на българския потребител. Тук не просто се предлага продажба на стоки. Този магазин ще промени изцяло възгледите ви за светлината от изкуствени източници.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top