Начало / Готини сайтове / Alessa.bg – българският pemium моден лидер в интернет
Alessa.bg – българският pemium моден лидер в интернет

Alessa.bg – българският pemium моден лидер в интернет

Сподели ревюто

Alessa.bg е революционен бранд за дамски дрехи със забележително присъствие онлайн. Сайтът на сестрите Мими и Мая предлага облекла за дамите, които не просто държат на стила си, а държат да заявят себе си и да оставят ярко впечатление с визията си.

Създателите на Alessa.bg са две очарователни дами с усет към красивите дамски дрехи, обувки и модата като цяло. Реализирането на собствен сайт е тяхна сбъдната мечта. Тя изглежда доста смела в началото, но благодарение на устремеността им и вдъхновението, магазинът успява да се наложи като един от лидерите на пазара.

Днес Alessa е с над 2 милиона харесвания в социалната мрежа Фейсбук, с поставен рекорд от 5436 продадени продукта за денонощие, а над 60 души персонал се грижат за щастието на своите клиентки, сред които са известни актриси, певици, тв водещи,  модели.

Пробвай ни веднъж и ще те спечелим завинаги!“, гласи посланието на двете красиви момичета. Те не само вярват, а са убедени в него: Alessa е марка, която притежава необходимите качества да завладее и провокира женската същност, а условията на пазаруване са напълно безрискови.

Alessa.bg се отличава със следното:

  • Открояващ се, секси авторски дизайн, затвърждаващ имиджа ви на перфектно облечено момиче;
  • Premium качество – достоен конкурент на брандове с двойно по-високи цени;
  • Непрекъснати усилия, насочени към комфорта на клиентките, като целта е да се превърнат в невероятни Алеси до живот;
  • Предоставя истинска доза „модно щастие“.

Защо да пазарувате от Alessa:

  • Получаваш дизайнерски изкушения от класа на световно ниво, при това на топ цена;
  • Гарантираш си неустоима визия и живот, изпълнен с вълнения и успехи;
  • Перфектно обслужване и лично отношение – от опаковката до материята на роклята;
  • Безплатна доставка;
  • Безсрочно и безпроблемно връщане (замяна) на стоката.

Как да направите заявка?

При всякакви въпроси, които са възникнали, може да се обърнете към Alessa.bg, за да получите навременна намеса и подробен отговор на въпросите си.

Поръчките през платформата са възможни с или без регистрация. За улеснение на потребителите, те могат да бъдат направени, както онлайн, така и по телефона.

Съществува вариант да се пазарува лесно и бързо чрез фейсбук страницата на Alessa.

Предоставят се три възможности за плащане: с наложен платеж на куриера при получаване на пратката, с банков превод и с Paypal за клиентките на дамски дрехи извън страната.

Всички, попаднали в света на Alessa, които не са усетили „любов от първо пробване“ или не са уцелили размера си, могат да са сигурни, че артикулът ще бъде приет обратно, а сумата им – възстановена до 5 дни.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top