Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта krediti24.com
Ревю на сайта krediti24.com
Всички кредити и застраховки

Ревю на сайта krediti24.com

Сподели ревюто

Кои са krediti24.com?

Сайтът е създаден, за да подпомогне взимането на бързи кредити като заедно с това обогати финансовата култура на потребителите. Той предоставя информация за различни кредитни компании като по този начин им помага да вземат информиран избор при тегленето на заем.

Уебсайтът е подходящ както за потребители, които се нуждаят от личен заем, така и за бизнес финансиране. Хора, които имат да погасяват няколко кредита, могат да обединят своите задължения като открият подходящ кредит за рефинансиране с добри лихви и погасителни вноски.

В сайтът се предлагат и различни видове застраховки, сред които здравна застраховка, застраховка при пътуване в чужбина, гражданска отговорност планинска застраховка и други.

Защо да изберете krediti24.com?

  • Сайтът е добре структуриран и максимално опростен, за да бъде лесен и удобен за всеки потребител;
  • bg разполага със специална информативна секция с обучителен характер, където потребителя може да намери подробна информация за видовете кредит и кредитната терминология;
  • Сайтът предлага безплатна онлайн консултация от вещо лице, за да може потребителят да бъде спокоен, че изборът му на кредит и кредитна компания е най-подходящият за него;
  • В bg може да намерите кредитна компания според Вашето местоположение – Бургас, София, Разлог, Асеновград , Русе и т.н.

Цели

Целта на сайта е да ограничи вземането на кредити с непосилни за потребителите лихви, да представи подробна информация на потребителите преди да вземат кредит, за да предотврати изплащането на заеми и задлъжняването до живот. Именно заради тези цели pss.bg разполага с голям набор от статии, които да обогатят финансовата култура на потребителя.

Връзки

Официален сайт: krediti24.com

бързи кредити

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top