Начало / Полезно / Предимства на телефоните Huawei
Предимства на телефоните Huawei

Предимства на телефоните Huawei

Съдържание

Сподели ревюто

В сравнение със Samsung и Apple, един телефон Huawei предлага различни предимства, но някои потребители може да не са убедени в това. Тази статия има за цел да хвърли светлина върху предимствата на телефоните Huawei и как те могат да бъдат от полза за потребителите. Освен това, прочетете, за да научите защо трябва да си купите такъв. Телефоните Huawei са сред най-добрите телефони на пазара днес и предлагат много предимства.

Много потребители

Китайската компания е известна със своите иновативни технологии и управление, фокусирано върху клиента, но много хора се чудят защо компанията не е по-популярна в САЩ. Тук се проявява „силата на мисленето“. Huawei може да се похвали с 16 центъра за научноизследователска и развойна дейност по целия свят и наема 17 000 служители в осем страни. В Бангалор работят над 4000 софтуерни инженери и 2000 специалисти по управление. Центърът за научноизследователска и развойна дейност на компанията в Бангалор беше в челните редици на разработването на Kirin 980 SoC.

Когато 3G мрежите бяха въведени за първи път в края на 90-те години на миналия век, компанията беше нов конкурент. Приходите му бяха по-малко от 2 милиарда долара годишно, но се разраснаха с разгръщането на 4G мрежите. Днес телефоните на Huawei изпреварват по продажби много конкуренти. Успехът на компанията й помогна да разшири присъствието си в световен мащаб.

Богата гама от модели

Гамата телефони Huawei включва няколко различни модела и конфигурации. Всички тези телефони разполагат със стабилни процесори, поддържат масови честоти и елегантни рефрактивни матови покрития. Някои от тези телефони имат няколко камери и автоматично редактират вашите снимки. Други използват сензори за пръстови отпечатъци, за да осигурят сигурно заключване и отключване. Ако не сте сигурни кой модел да изберете, прочетете нататък, за да откриете предимствата на телефоните Huawei.

Huawei Mate 20 има невероятни възможности за бързо зареждане. Този смартфон също има 5G връзка и Wi-Fi 6. Има зашеметяващ дизайн, фантастична камера с четири обектива и отличен живот на батерията. Независимо от модела, който изберете, вие със сигурност ще намерите този, който отговаря на вашите нужди и бюджет. Телефоните Huawei имат няколко различни поколения, което прави възможно намирането на телефон за всеки бюджет.

Собствено разработена операционна система

Самостоятелно разработената операционна система на телефоните на Huawei е стъпка към китайския пазар, където има за цел да свърже различни устройства, подобно на това, което iOS на Apple прави за Mac. Амбицията на компанията е да достигне 300 милиона броя смартфони и други свързани устройства до края на тази година. Компанията има за цел да копира лидерството на Apple, която в момента е най-успешната марка смартфони в света. Huawei формализира своя преход от Android към HarmonyOS на 2 юни 2021 г.

Цена

Марката Huawei претърпя трансформация през последната година. Само преди една година той беше на трето място по средна продажна цена, зад своя сънародник OPPO и Samsung. Сега той се издигна до първото място, само с четиридесет и пет процента пред най-близкия си конкурент.

Цените на Huawei са изключително ниски, особено ако бъдат сравнени с iPhone или Samsung, например.

В България, можете да откриете телефони Huawei в един от най-известните магазини за телефони и аксесоари в София – Mobile Point.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top