Начало / Услуги в България / Ревю на печатница Пасат Прес
Ревю на печатница Пасат Прес

Ревю на печатница Пасат Прес

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Пасат Прес?

Пасат Прес е най-старата печатница във Варна. От години предлага най-високо качество печатни материали – книги, етикети флаери и други. С годините печатницата е изградила авторитет и име сред варненци и голям брой фирми разчитат ежедневно на нейните услуги. Освен това е една от малкото печатници, затвърдила името си на европейския пазар, като доставчик на печатни материали за цяла Европа.

Какви продукти предлагат?

Книги с твърда корица

Книгите с твърди корици преминават през внимателен процес на обработка, който включва ламиниране на кориците, топъл печат, релеф на корицата и др. за да ги направи изключително здрави и издръжливи.

Книги с мека корица

Книгите с меки корици се изработват с изключително здрав слепващ материал между страниците и корицата. Тук отново се прилагат задължителните процедури, като топъл печат, ламиниране и лакиране.

Папки

Папките са изключително здраво изделие даващо възможност за събиране на голям брой хартиен материал. Фирмата предлага папки с твърда картонена корица и такива с мека хартиена, подходящи за малък брой документи.

Календари

Голямо предимство при изработката на календарите е да предоставите свой личен дизайн, който да бъде отпечатан и да отразява вашата корпоративна идентичност. Календарите се изработват със специално мастило и UV лакиране.

Менюта

Идеално решение за хора занимаващи се с ресторантьорство или хотелиерство. Възможността да представите логото си и уникален дизайн на менюто си на клиента означава, е той би Ви запомнил и би се върнал отново. Това е и целта на печатница Пасат Прес

Листовки

Както всички продукти, така и листовките се изработват спрямо определените стандарти. Те се отличават от останалите продукти на пазара с качеството си, поради преминаване през процедури на изработка – топъл печат  сгъване и лепене печат върху метализирани повърхности, ламиниране на продукта и др.

Брошури

Може би сте чували, че живота на брошурата е „от ръката на клиента до кошчето“. Е печатница Пасат Прес се старае да опровергае това твъдение с уникален и габващ дизайн на брошурите си, така че клиента да се загледа внимателно и брошурата да предизвика интерес у него.

Етикети

Етикетите са една от най-развитите дейности на печатницата. Ежедневно се извършват десетки поръчки за изработка на етикети за различни фирми – лидери във вкусовата, транспортната, металургичната промишленост и др.

Предимства

  • Бързина на изпълнение на поръчката.
  • Точност и качество.
  • Опитит в печатането от от 1990-та година.
  • Изключителна здравина на продуктите.
  • Процедури през които минава всяка папка, книга или флаер.
  • Цените на фирмата са достъпни и предлагат намаления за по-големи поръчки.
  • Най-значимия лидер на печатния пазар във Варна.
  • Ежедневно изнася печатни материали за десетки европейски столици.

Полезни връзки

Facebook Профил

Google+ Профил

Twitter Профил

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top