Начало / Услуги в България / Kuhnia.BG – качествени кухни по поръчка
Kuhnia.BG – качествени кухни по поръчка

Kuhnia.BG – качествени кухни по поръчка

Сподели ревюто

Kuhnia.BG е онлайн магазин и списание за кухни по поръчка, кухните като цяло и интериорен дизайн и архитектура. В него можете да намерите дизайн на кухни, направени от дизайнери с опит в бранша, както и продукти за кухнята и кухненско оборудване. Освен това ще можете да прочетете различни статии свързани с различни дизайни на къщи, апартаменти, да се запознаете със стиловете в интериора и да видите как работят различните дизайнери в света.

 

Какво предлага онлайн магазинът?

 

В оналйн магазинът на Kuhnia.BG можете да намерите дизайнерски модели на кухни по поръчка. Тези кухни са създадени специално за нашите клиенти и могат да бъдат поръчани отново, ако дизайнът и разположението отговарят на тези във Вашия дом. След среща с наш дизайнер, той може да направи и специален проект, който да отговаря на вашите лични нужди и желания. Производството на самите кухни се осигурява от надеждна компания с 20 годишен опит в бранша/

 

Освен кухни по поръчка, в сайта могат да бъдат намерени и готови кухненски комплекти, както и отделни електроуреди и решения за кухнята.

 

Какво можете да прочетете в списанието?

 

В списанието, намиращо се Kuhnia.BG можете да намерите различни публикации, които да помогнат на читателя да погледне по отблизо към световния кухненски и интериорен дизайн, както и различни архитектурни решения.

 

В различните секции на списанието ще прочетете статии за различни проекти, осъществявани от световно известни фирми и дизайнери, ще разберете повече за различните стилове и какво точно представляват те. Ще се запознаете и с интересни факти за кухненското обзавеждане и подредба на кухните, както и трикове за обзавеждане на малки кухни или микро апартаменти – от Лос Анджелис до малките селца в Китай, и до луксозните апартаменти във величествените небостъргачи в азиатските държави.

 

Какво представляват събитията?

 

Събитията са важни за света на интериорния дизайн. На всяко едно изложение различни дизайнери от света представят идеите си и така успяват да наложат новите тенденции за дизайн и декорация на кухните. Там се представят и различни нови уреди, като например навлизането на „умните“ кухни в ежедневието на всяка домакиня на планетата.

 

Защо да пазарувате в Kuhnia.BG?

 

Екипът на Kuhnia.BG е съставен от професионалисти с опит, а материалите, които биват използвани за създаване на кухните са от надеждни производители с над 20 години опит в производството на мебели за дома и кухнята.

 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top