Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта emporiki.bg?
Ревю на сайта emporiki.bg?

Ревю на сайта emporiki.bg?

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са emporiki.bg?

Това е онлайн платформа, която може да помогне на всеки, който се интересува от бързи потребителски кредити, алтернативно минифинансиране, ипотечни заеми, малки заеми насочени към най-различни потенциални потребители.

Сайтът предлага съдържателен синтез на кредитните фирми и институции, които са актуални на пазара. В Емпорики всеки може да намери информация за компаниите и тяхната политика относно изисквания, работа с клиенти, допълнителни услуги и реализация на видовете кредитни продукти.

Информацията  в сайта е актуална, подробна, обновяваща се и съобразена с достоверността и законовата рамка, в която могат да функционират отношенията с кредитните компании.

Към основната информация за видовете кредитни продукти и компаниите, които ги предлагат има още много допълнителна информация, детайли, екстри и бонуси, варианти и .

Защо да изберете еmporiki.bg ?

 • Мигновен достъп до всички фирми за бързи кредити – цялата налична информация, която ще ви е от полза.
 • Географска насоченост – можете да потърсите бърз кредит дори ако сте от малък град като проверите какви са възможностите за вашата локация и най-близкия до вас офис; възможностите в областните градове и в по-малки градове в страната.
 • Бърз достъп до самото кандидатстване – запознаваме с най-важните изисквания за самото кандидатстване и бърз бутон за директна връзка.
 • Информация базирана на всичко необходимо за реализиране на бърз заем – всичко от кредитната фирма, до законовите разпоредби и защитата на потребителя
 • Полезна информация с много детайли – извън реализацията на кредита; съвети за безопасно теглене на заем, кога кредитът може да ви навреди или ще ви е от полза; как да разпознавате неподходящи оферти, лихвари, измамници, и още много такива.
 • Финансови съвети – конкретен подход към всяка индивидуална ситуация на базата време, срокове за изплащане, цена на заема, лични възможности.

Цели

Сайтът meporiki.bg има няколко цели, които се припокриват с най-важното нещо на кредитния пазар – високата финансова култура за реализирането, използването и връщането на кредита, за да може той да е бил използван максимално ефективно. В бързината на съвременния начин на живот и възможностите, които предлага пазарът, целите са всеки потенциален потребител на кредит трябва да има бърз достъп, информираност, предпазни мерки срещу лоши кредити и лоши кредитни компании. В платформата информацията е поднесена, така че да изпълнява всичките си цели.

Предимства

Избор на компания за бързи заеми,  потребителски кредити, ипотечни  или бизнес ;заеми според всички възможни ситуации, които по един или друг начин са ограничили  достъпа на различни хора до кредитния пазар.

 • Търсите мини финансиране или потребителски кредити когато сте с лошо ЦКР;
 • В момента нямате трудов договор или постоянен доход;
 • Съдействие за теглене на заем поради ограничени възможности;
 • Улеснения при информация и търсене на бърз заем за хора с принадлежност към социална група: пенсионер, майчинство, хора с увреждания;
 • Онлайн кандидатстване за хора в по-малките градове на страната, спестяване на време за всеки потенциален клиент
 • Информация за най-различни кредитни продукти според различни условия, изисквания, форсмажорни обстоятелства.

 

Полезни връзки

Официален сайт: emporiki.bg

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top