Начало / Услуги в България / Ревю на кол център Customer Care BG
Ревю на кол център Customer Care BG

Ревю на кол център Customer Care BG

Съдържание

Сподели ревюто

Customer Care BG е кол център, който ще оптимизира вашите бизнес процеси (ВРО). За тази цел обслужваме клиентите си на повече от 16 езика 24/7, чрез платформи за работа от всяка географска точка и способност да правим до 4000 сделки на ден. Вече 8 години се съобразяваме изцяло със специфичните изисквания на клиента и развиваме бизнеса, чрез прецизни процеси във всички сфери.

Нашата мисия е да помагаме, на своите локални и международни партньори, да разрастват своя бизнес по-най правилния начин. Гарантираме сто процентова надеждност, която е от голямо значение за успеха – 24/7 обслужване на всички часови пояси в областта на кол център и BPO услугите ни. Да бъдем иновативни е също толкова важно – базираме се на опита, креативността и цялостния изглед върху картината, за да дадем своите идеи, които ще подобрят бизнеса ви.
За тази цел в нашите услуги се включват:

1. Входящи услуги

Обслужване на клиенти – качественото обслужване води до увеличаване на повторните продажби и лоялните клиенти, които ще бъдат верни само на вашата компания. Резервации, проучвания, поздравления за специални поводи, Live chat, Help desk, телемаркетинг, събиране на обратна връзка от клиенти са част от услугите, с които можем да ви бъдем полезни.
– Технически съпорт – проблемите на клиентите ви могат да бъдат решени бързо и ефективно. Решаваме ги от първото обаждане до 97% от случаите, докато преди да се обърнат към нас са били с процент на разрешаване едва 74.

2. Продажби по телефона

– Набиране и задържане на клиенти – за успешни телефонни продажни всеки наш служител има специален подход към клиента – активно слушане, самоувереност, надеждност, адекватни отговори и моментални реакции, контрол над разговора. За вас ще привлечем нови клиенти, задържим старите, организираме срещи. Други услуги са автоматизиран онлайн маркетинг, събскръбшън и изходящи кампании.
– Пазарни проучвания – откриваме новите насоки и тенденции на пазара, нагласите на клиентите и тези спрямо вашия продукт.

3. Онлайн маркетинг

С новата си услуга Sales Express обединяваме всички свои маркетингови инициативи в едно – привличане на клиенти от социални мрежи, контент маркетинг, обединяване на съдържание, автоматизиран маркетинг, телефонен маркетинг, мейлинг кампании, оптимизация и анализ.

• Бек офис услуги – подреждаме и стандартизираме вашите процеси – почистване на бази данни, преглеждане на автобиографии за HR сектори и др.

Полезни връзки

Официална страница – Customercarebg.com

Facebook

Google+

Twitter

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top