Начало / Услуги в България / Ревю на Artollo България
Ревю на Artollo България

Ревю на Artollo България

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Artollo България ?

Artollo България е модерно и иновативно студио за арт продукти, в което ще откриете уникални модели за декорация с артистичен дизайн. Красиви и достъпни, те са подходящи за всеки дом, офис или търговски обект и са прекрасна възможност да се докоснете до красотата на модерното изкуство.

Мисията на Artollo България е да направи модернизма в изкуството достъпен за всички и да предложи на клиентите си възможност, да се насладят на красотата на модерните течения в дома си, посредством уникални и в същото време практични арт продукти. От 4 години студиото заема важно място в световния арт пазар и негови произведения се радват на успехи в САЩ, Канада, Австралия, Европа, Азия, Русия. Творческият екип обожава изкуството и работи със страст и внимание към всеки детайл. Клиентите на фирмата могат да използват инструмент в сайта, за да създадат собствени продукти, осланяйки се на собственото си въображение.

Какво предлагат?

В каталога на Artollo България се предлага богата гама от арт продукти. Принтове, картини, стикери за стена, лепенки за лаптопи и смартфони, принтирани калъфки за възглавници, чанти, бебешки дрешки, бандани, чаши за кафе и други, са само част от артикулите, които ще откриете тук. Голяма част от тях са създадени специално за деца, други подхождат идеално за вашия офис или дом, а трети са дори с образователна цел и уникален собствен стил.

Освен дизайнерите на Artollo България, които създават уникални произведения, клиентите също могат да се радват на плодовете на своя труд. Чрез опциите в сайта, те могат да създадат собствени артистични творения, ползвайки снимки, рисунки или различни изображения.

Декоративните продукти се предлагат във всякакви размери и са подходящи както за малки, така и за големи помещения. Могат да бъдат използвани за декорация на цяла стена, или като акцент върху нея—под формата на стикер за стена, или картина.

В менюто на електронния им магазин е изложена цялата гама от предлагани продукти, като за всеки има опция за избор на цвят и размери. Богата палитра от нюанси, гарантира, че ще получите модела, който желаете, или който ще подхожда най-много на вашия дом.

Защо да изберете Artollo България?

Artollo България е креативно, модерно и иновативно студио за изкуство, което цели да задоволи изискванията на своите клиенти. Доставката се извършва в рамките на 24 часа след поръчката, плащането е организирано, по удобен за клиентите начин, а връщане или замяна на стоките може да бъде извършена в рамките на 5 работни дни.

За повече информация и контакти:

http://www.artollo.bg/

https://twitter.com/artollobg
https://www.google.com/+ArtolloBgPage
https://www.facebook.com/pages/Artollo-България/1637461683155756
https://www.linkedin.com/company/artollo-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F
http://vbox7.com/user:artollobg
https://www.youtube.com/channel/UCHKPLKeX_uPQm9_MDmnNxLQ

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top