Начало / Услуги в България / Acc-ConsultCo.com – счетоводни услуги в София
Acc-ConsultCo.com – счетоводни услуги в София

Acc-ConsultCo.com – счетоводни услуги в София

Сподели ревюто

Истината е, че цената на счетоводни услуги в София е съвкупност от няколко основни фактора, на които възнамеряваме да отдадем заслужено внимание. По този начин никой няма да е в невидение и да недоумява защо една услуга струва толкова скъпо, а другата е на половина колкото нея.

Преди да преминем към обстойни разяснения, следва да обобщим, че спецификата на дейността на всеки един клиент е строго индивидуална, което значи, че към нея е редно да се подходи индивидуално.

Не малко от канторите предлагат месечна цена на счетоводното обслужване. Изключение правят онези услуги, които спадат към графата еднократни. Тяхната цена бива определяна за час.

Ако трябва да бъдем откровени определянето на цената на всяка счетоводна услуга в София не е никак лесно и трябва много да се внимава, преди тя да бъде съобщена на клиента.

В не малко от случаите специалистите остават ощетени за това, че не са внимавали достатъчно, когато детайлно са описвали всяко свое задължение, свързано с обхвата и структурата на работа.

 Кои са критериите, по които се определя цената на счетоводни услуги в София

  • Каква дейност изпълнява фирмата;

Всяка една фирма изпълнява различен вид дейност. Ако вашата фирма е в сферата на услугите, например, то задължително ще получите по ниска цена, в  сравнение с друга, която упражнява търговска дейност.

Когато разговаряте със счетоводител, то никога не му спестявайте важна информация, защото по този начин е невъзможно да изградите необходимото помежду си доверие, върху което се гради бъдещето на бизнеса.

  • Правен статус на фирмата;

Той също е сред основните определящи фактори. От него зависи каква ще бъде ангажираността на счетоводния специалист, като от тук следва да бъде определена и цената, било то за месечно обслужване или за еднократни услуги.

  • Размер на сделките;

В първия момент вероятно ще ви се стори странно как размерът на сделките влияе върху цената на услугите, предлагани от един счетоводител.

Всъщност в зависимост от това колко сделки трябва да се следят и контролират в рамките на един месец, ви се определя чисто и просто ангажираността, която счетоводителите имат за конкретната фирма.

  • Брой на персонала.

За предпочитане е предварително да бъде уточнено с колко човека персонал разполагате, както и това по какъв начин те са назначени във фирмата ви – трудов, граждански договор или друго.

Ако сте от хората, стремящи се винаги към това да попадат на висококачествени услуги, за които да плащат прилична сума, то ние ви предлагаме да посетите Acc-ConsultCo.com. Там ще попаднете на наистина изваяни професионалисти, които си разбират перфектно от работата.

Няма да останете разочаровани от предлаганите счетоводни услуги в София, които категорично имате възможност да си позволите.

acc-consultco.com счетоводни услуги счетоводство софия

Автор: bgseoeu

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top