Начало / Услуги в България / Ревю на 100ampera.com
Ревю на 100ampera.com

Ревю на 100ampera.com

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са 100ampera.com?

100ampera.com е онлайн магазин за акумулатори за коли. Строго профилирани в тази дейност, те са сигурен търговец на качествени акумулатори за коли, които гарантират да не ви оставят на пътя. При тях са на разположение едни от най-големите марки в света, символ и гарант за безупречност и издържливост. Ще откриете модели на световно увтърдени марки като: Veber, Krone, Baren, Berga Power-Block, Tenax и Berga Truck-Power.

Какви продукти предлага 100ampera.com? 

Фирмата предлага акумулатори за коли за всички ширини с различни климатични особености с капацитет от 35 Ah до 225 Аh. Основните модели акумулатори са на фирмите:

  • Berga – Те са истински немски шедьоври, които датират от началото на 1927г. Днес те са блестящ пример за издържливост и модерна технология.
  • Кrone – Висококачествени и издържливи, водят своето начало от един от водещите производители в световен мащаб.
  • Baren – Гаранция за надеждно австрийско качество. Те са изградени от специфична технология, която ги отличава от другите акумулатори. Пригодени са да издържат на екстремно ниски температури.
  • Tenax – Немско качество, доказано от много години. Тези акумулатори са оборудвани с технология duplex и оловно-калциеви плочи. Притежават Награда Daimler Chrysler – за липса на брак и Награда Audi-Volkswagen – за качество.
  • Veber – Едни от водещите производители в световен мащаб.

Защо да изберете 100ampera.com? 

Фирмата предлага качествени акумулатори, които няма да ви предадат. Осигуряват Ви спокойствие и сигурност на дълъг път. Имате голям избор относно капацитетът, който искате вашият акумулатор да има. Те са с вградени оригинални материали, които гарантират тяхната изправност. Имате шанс да закупите акумулатори, които са предназначени за минусови температури, като това по никакъв начин не влияе на тяхната изправност. Повечето от моделите, които се предлагат в 100ampera.com са подходящи за всякакъв тип автомобили и при екстремни условия. Производителите са се погрижили да вложат свобода, индивидуалност и модерни технологии, за да изградят едни от най-добрите акумулатори в света. 100ampera.com предлагат само най-доброто и то на достъпни цени. Не подценявайте нуждите на колата Ви и инвестирайте в качество!

Полезни връзки:

100ampera.com – официален сайт

Facebook

Google+

 

 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top