Начало / Готини сайтове / Намери заложна къща със zalojni-kashti.com
Намери заложна къща със zalojni-kashti.com

Намери заложна къща със zalojni-kashti.com

Съдържание

Сподели ревюто

Потребителският заем е възможност да получите пари от банка, когато собствените ви средства не са достатъчни за спешни нужди или голяма покупка. Но ако имате нужда от повече пари, отколкото банката е готова да отпусне можете да вземете  кредит срещу ипотека, обезпечен с недвижими имоти или срещу ваша вещ от заложна къща.

Заем, обезпечен с недвижими имоти, е един от видовете обезпечени заеми. Кредитополучателят взема пари от банката с лихва и оставя имота си като гаранция. Ако кредитополучателят не е в състояние да изплати заема, банката ще продаде неговото имущество, ще изплати дълга по кредита и ще прехвърли остатъка на кредитополучателя.

Кредитите, обезпечени с недвижими имоти, се издават от банки и частни инвеститори. Последните активно предлагат услугите си в Интернет като „заеми, обезпечени с недвижими имоти“. Нека обясня как се различават.

Банките разглеждат молба за заем, проверяват платежоспособността на клиента и одобряват заема въз основа на представените документи. Дори при обезпечение платежоспособността на банката е важна. Ако кредитополучателят спре да плаща кредита, банката ще събере дълга съгласно процедурата, предвидена в закона и банковите документи.

Възможности

Заложните къщи най-често обръщат внимание само на стойността и ликвидността на имота. В същото време платежоспособността на кредитополучателя не е толкова важна за тях. По -лесно е да получите пари от частен инвеститор, така че процентът им е по -висок – до 7% на месец, тоест до 84% годишно, зависи от обекта и ликвидността. Взимането на пари от частни инвеститори за дълго време не е изгодно.

Всеки собственик на недвижим имот може да кандидатства за ипотечен заем. Ако в имота няма апартамент или къща, можете да привлечете съзаемополучател, който е собственик на имота. Ако основният кредитополучател не е в състояние да изплати заема, отговорността ще падне върху съзаемополучателя и неговото имущество. Банката не се интересува кой ще бъде основният кредитополучател и кой ще бъде съзаемополучателят. Основното нещо е да имате ликвидно обезпечение.

Платформата zalojni-kashti.com позволява търсене на заложни къщи в цялата  страна. Целта е да  улесни търсенето на заложни къщи във вашият регион, като ви предоставяме само доверени компании. Вижте подробен списък на заложните къщи, които предоставят обезпечени заеми на лица срещу гаранция на техни персонални вещи, движими или недвижими имоти

 

 

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top