Начало / Услуги в България / Ревю на Уебнотайз – Подобрява вашето присъствие в Интернет
Ревю на Уебнотайз – Подобрява вашето присъствие в Интернет

Ревю на Уебнотайз – Подобрява вашето присъствие в Интернет

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Уебнотайз?

Уебнотайз е един от лидерите в разработката на уеб сайтове за региона на гр. Варна. Стартирали едва през 2009г. с не много висок бюджет, но много знания и желание за професионална работа, днес вече могат да се похвалят със стотици клиенти, някои от които лидери в своята област – Инжстрой Инженергин АД, ЕНЕРГО-ПРО, Транстриумф Холдинг АД, Комфорт ООД, Община Варна, ДЕВИН АД /Red Bull/ и други. Разполагат и със солидни партньори в лицето на рекламна агенция Макс Вижън и Get Web Online чрез които предлагат услугите си на американския пазар. Заедно със СКК Делта Консулт ръководят общ проект за който е писано ревю тук – Caralyze.bg.

Какви услуги предлагат Уебнотайз?

Графичен и уеб дизайн

Уебнотайз прдлагат на своите клиенти изработката на графичен и/или уеб дизайн, които да отговарят на съвременните изисквания за визията на един уеб сайт – изчистен дизайн, заоблени форми или Metro UI, респонсив и/или мобилна визия.

Изработка на други графични елементи – лога, банери и др.

Сайт без лого няма, както и реклама на сайт без банер или бизнес страница във Facebook без cover снимка.

Изработка на уеб сайт

Освен пакетите за стандартните типове уеб сайтове (Бизнес; Имоти; Е-магазин) посредством CMS система, Уебнотайз извършват и къстъм изработки на уеб системи.

Мобилен/респонсив уеб сайт

Уебнотайз предлагат и разработването както на оделна мобилна версия на уеб сайта, така и на респонсив визия. По този начин уеб сайта ще бъде максимално оптимизиран за мобилните устройства, които стават все по-масово използвани от потребителите.

Оптимизация за търсачки

Оптимизацията днес не е това което бе преди години. Спазват умело всички техники позволени и препоръчани от Google за оптимизиране на сайтовете на клиентите им. От Уебнотайз предлагат и като отделни услуги различните техники за оптимизация на сайта – оn-page оптимизация, линк билдинг и SEO одит.

Любопитни факти за Уебнотайз

През 2010 година вземат участие и заснемат конференцията на XIX Международен фолклорен фестивал във Варна, за който разработват и уеб сайта по поръчка на Община Варна. През 2011 г. отваря врати и новият им офис във Варна.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top