Начало / Готини сайтове / Ревю на сайт за професионална техника – voinishki.com
Ревю на сайт за професионална техника – voinishki.com

Ревю на сайт за професионална техника – voinishki.com

Сподели ревюто

Кой са voinishki.com 

Сайтът voinishki.com е доказателство за професионализма и качеството на услугата, които фирма „ВОЙНИШКИ Професионална техника” предлагат на потребителите на професионална техника, на хоби техника в най-различни категории. Всички продукти в сайта са разпределени според категории и подкатегории, както подобава на лесното и бързо маневриране в сайта. С лекота се достига до категорията и профила, в който потребителят търси необходимите му инструменти, аксесоари, резервни части, приложения, консумативи, приставки и най-различни продукти професионална и хоби техника.

Категориите в които са разпределени продуктите са, както следва: Акумулаторни инструменти, Водни помпи, Водоструйки и Пароструйки, Генератори, Градинска и горска техника, Електроинструменти, Заваръчна и зарядна техника, Компресори, Консумативи, Пневматични машини, Ръчни инструменти, Строителна техника, Хидравлични машини. Заедно с означените категории има отделна секция Промоции, в която се предлагат актуални предложения и изгодни ценови оферти и намаления за инструменти професионална и хоби техника. В Промоции са поместени също така актуалните разпродажби на продукти от всички категории.

Предлагани продукти:

Истинското разнообразие от продукти е свързано с  най – престижните марки на пазара на техника: Bosch, Makita, Festool, Dremel, Gardenia, Geko, GAV, Karcher, Eibenstock, Husqvarna, SKIL, Sparky, Viking, Wera, Stanley, STIHL, Toptul, Viki-B Ltd, Sola, Knipex, Pezal, iWeld, GGA, XAPKO, Fogo, Technoflex. Самите категории, в зависимост от асортимента осигуряват професионална техника, или хоби техника.Акумулаторни инструменти, Електроинструменти, Ръчни инструменти са най-големите категории в сайта и включват в себе си предложения за най-различни инструменти за най-разнообразни дейности в дома, в градината, на строителни обекти, на индустриални обекти. Ако трябва да се изпишат всички технически продукти, уреди и апаратура, няма да стигне една страница в сайта, затова съветът към потребителите на  voinishki.com трябва да се ориентират в онлайн-каталога.

В търсачката в сайта, изписвате инструмента, който търсите и получавате директен достъп до всички предложения в категорията. Благодарение на сайта, получавате освен бърз достъп до самите продукти, детайлно описание на техническите характеристики, съвети за приложение, други важни данни и детайли за всяко конкретно предложение.  Чрез услугата на онлайн-пазаруването, бързо и лесно получавате необходимите инструменти за ремонт, за почистване, за грижа в градината, за колата, за боядисване, за строителство, за работи на терен, за традиционни дейности свързани с богатия асортимент от професионална и хоби техника.

Плюсове

Цените в сайта са съобразени с покупателната способност на потребителите в цялата страна. Всички продукти са на изгодни ценови оферти, приемливи и достъпни цени. Има възможности за плащане на вноски; информация за гаранция и сервиз, и дори възможност за връщане на закупената техника. За повече сигурност относно конкретни продукти, може да бъде направена онлайн консултация със специалистите на фирмата, като се остави съобщение на означеното в сайта място. Ако сайтът на ВОЙНИШКИ не е достатъчен, фирмата има физически магазини в цяла югозападна България: В Благоевград, София, Петрич, Дупница, Сандански, Кюстендил, Гоце Делчев и Банско.

 

Полезни връзки

Официален сайт
Facebook страница

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top