Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта стоки за дома
Ревю на сайта стоки за дома

Ревю на сайта стоки за дома

Съдържание

Сподели ревюто

Описание

Сайт за продажба на електроуреди за бита и дома в не една или две категории.  В този онлайн магазин можете да намерите големи и малки електроуреди, отоплителни уреди и климатици, бойлери, черна техника, мебели за кухненско обзавеждане и други електроуреди използвани в домакинствата. Редом с богатата продуктова база, на разположение на потребителите е блог със статии както за конкретни електроуреди, така и за съвети, идеи, рецепти и какво ли още не.

Всички продукти са придружени със снимков материал, описание, подробности важни за потребителите, така че да направят своя избор.

Как са разпределени категориите в сайта?

Когато търсите хладилници или фризери, перални или сушилни, съдомиялни, готварски печки и аспиратори, тогава трябва да влезете в категорията за големи електроуреди. Респективно в категорията малки електроуреди можете да намерите освен уреди за кухненско обзавеждане, но и ютии, прахосмукачки, уреди за красота и грижа за тялото. За кухнята има още една категория свързана с шкафове, които позволяват вграждане на уреди и по-добра организация на пространството. Не трябва да забравяме и уредите за вграждане, още едно съвременно приложение за удобство в кухнята.

Категориите за бойлери, климатици и отоплителни уреди са отделени сами за себе си, защото в тях се предлагат най-различни решения за търсенията на потребителите.

В сайта има още категория за телевизори и аудио техника, която също предлага много авангардни решения за слушане на музика, телевизори и аксесоари за този вид техника. Не е за пренебрегване категорията за разпродажби, в която на страхотни цени можете да закупите електроуреди, които отдавна сте искали да имате вкъщи.

 

Какво може да прочетете в блога?

Статиите в блога се подбират, за да са свързани с електроуредите и техниката, които се продават в онлайн магазина. Така например ако се интересувате от закупуване на  хладилник, можете да прочетете полезни съвети за хладилника, видове хладилници на пазара, и т.н. Има и статии, които показват развитието на уредите в исторически план. Текстове свързани със съвременния начин на живот, икономичното ползване на електроуредите, рецепти и идеи за здравословни храни, и много други приятно поднесени статии.

Защо да пазарувате ?

Когато пазарувате от магазин за техника като Владивес, вие подпомагате този процес, който е свързан с традициите на модерната епоха. Магазинът не следва модела на големите вериги, а се придържа към традиционния подход, характерен за градската култура въплътен в девиза: „ДОСТЪПНО ВИСОКО КАЧЕСТВО”

Пазаруването онлайн е свързано с безплатна доставка при пазаруване над 100 лева. Също така, на разположение на потребителите има телефони, възможност за контакт с магазина чрез социалните мрежи, и адрес на физическия магазин. Следвайте девиза и стигнете до желаната покупка.

Полезни връзки

Официален сайт тук

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top