Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seojedib/addons/wickeble/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Temax.bg – ламиниран паркет на изгодни цени | Wickeble
Начало / Готини сайтове / Temax.bg – ламиниран паркет на изгодни цени
Temax.bg – ламиниран паркет на изгодни цени

Temax.bg – ламиниран паркет на изгодни цени

Съдържание

Сподели ревюто

Достъпността е едно от най-големите предимства на ламинирания паркет, ето защо, повечето хора биха го определили като най-добрия възможен вариант. Факт е, че по-евтините ламинати са средно около 4 пъти по-евтини от обикновения дървен паркет.

Ако пък говорим за някой наистина скъп и висококачествен модел ламинат, тогава разликата ще е поне двойна. На фона на достъпните цени, ламинатът печели хората и с други качества, които също са доста ценни.

Изключителна устойчивост

Тъй като ламинатът не е истинско дърво, макар и да се прави на дървена основа, той все пак притежава уюта и топлината на дървото. Разликата е, че той е много по-устойчив.

Така например, ламинатът няма да потъмнее, няма да се повреди ако по невнимание излеете вода, няма да стане жертва на дървояди и въобще ще ви изненада с доста сериозна устойчивост (вижте на TeMax.bg).

Красив външен вид

Няма как да не поставим акцент на красивия външен вид. Ламинатът може да имитира до съвършенство сортове дърво, които в действителност са безобразно скъпи, ето защо той може да ни даде възможността да притежаваме нещо, което при други обстоятелства не бихме могли да си позволим.

Ламинатът е много лесен за монтаж

Ламинатът е изключително лесен за монтаж. Всъщност, това е толкова елементарна задача, че в повечето семейства има поне един човек, който би могъл да се справи с тази задача, без никога досега да е нареждал ламинат.

Ламинатът трябва да се подрежда така, че да не съвпадат фуга срещу фуга, ето зашо обикновено се започва с половин парче, след което втория ред се започва с цяло.

Друго важно правило е да оставяте по един пръст от към всяка стена за да може настилката да се увеличава и свива, без това да предизвиква изкривяване.

Като цяло, може да се каже, че за монтажа ще се нуждаете само от един инструмент тип ъглошлайф, с който да изрязвате парчетата и инструменти за чертаене, например линия и молив.

Поддръжката е елементарна

За разлика от естествения паркет, при използването на ламинат, няма нужда да се измъчвате с циклене, полиране със специален препарат за дърво на восъчна основа и други подобни. Единственото, от което се нуждаете, това е един обикновен моп, който съвсем леко може да се навлажни и ще можете да почистите ламината до съвършенство.

temax.bg

Автор: bgseoeu

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top