Начало / Услуги в България / Ревю на Студио Кипо – Нещо повече от уеб дизайн
Ревю на Студио Кипо – Нещо повече от уеб дизайн

Ревю на Студио Кипо – Нещо повече от уеб дизайн

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Студио Кипо?

Логото на Студио КипоУеб дизайн Студио Кипо е една от най-бързо прогресиращите уеб агенции в България. От създаването си през 2007 г. има стотици успешни проекти – уеб дизайн и корпоративна идентичност на брандове, като БНП Париба, Техномаркет, MKB Unionbank, Bayer, Явлена и др. Създава красиви дизайни и уеб сайтове за големия, средния и малкия бизнес, които се ползват лесно и грабват окото на потребителя.

Студио Кипо използва нова, лесна за употреба и собственоръчно изработена система за управление на съдържанието CMS. Това дава възможност на клиенти, които не разбират от програмиране сами да пишат съдържание на сайта си и да го променят без проблем.

Студио Кипо успешно SEO оптимизира десетки сайтове в Топ 10 на Google.bg. За оптимизация за търсачки експертите на фирмата прилагат само позволени техники и спазват правилата на Google за да доставят едни от най-квалифицираните SEO услуги в България.

От 2012 година официално е член на Българската уеб асоциация.

Какви услуги предлагат Студио Кипо?

1. Уеб дизайн

Уеб дизайнът, който предлага Студио Кипо е изчистен и грабващ окото, без излишни декорации, подчертаващ добре истинската същност на сайта – съдържанието.

2. Изработка на уеб сайт

Много хора не правят разлика между уеб дизайн и изработка на сайт. На практика двете дейности вървят ръка за ръка. Дизайна е външната обвивка на сайт, докато самата изработка на сайта се състои във вътрешната система, която остава скрита за обикновения потребител.

3. Корпоративна идентичност и лого дизайн

С корпоративна идентичност и лого хората ще помнят по-дълго бранда ви и ще го разпознават по-лесно.

4. Изработка на онлайн магазин

Всеки офлайн бизнес има нужда от добро представяне в итернет. Студио Кипо предлага изработка на онлайн магазин на най-ефективните системи за управление и администриране на онлайн магазин – Magento, Prestashop и др.

5. Изработка на рекламни Flash банери

Подходящи за вашата рекламна кампания в AdSense , Facebook или която и да е българска Online Advertising система.

6. SEO оптимизация за търсачки

Компанията разполага с едни от най-квалифицираните специалисти в SEO оптимизацията. Успешно класира уеб сайтове в челните резултати на Google.bg. Стриктно следва правилата за оптимизация за търсачки, без забранени техники, без купени линкове и без главоболия. По този начин се постига по-траен резултат и сайта се запазва по-дълго време в ТОП резултатите на Google.

7. Управление на онлайн репутация

Това е неизменна част от представянето на всеки един бранд в интернет. Студио Кипо ще наблюдава мненията за вас в сайтове, форуми, блогове и социални мрежи и ще се грижи за вашата перфектна репутация.

8. Поддръжка и кампании в социалните мрежи

В 21 век интернет става все по-социален и всеки трябва да поднася все по-полезна и интересна информация в социалните медии. Студио Кипо предлага перфектна поддръжка и периодично обновяване на профилите на вашата фирма във Facebook, Google+, Twitter и прочие.

9. Adwords рекламни кампании

Рекламите в Google също са много добър начин за придобиване на трафик и клиенти. Студи Кипо се грижи за цялостната организация на кампаниите ви.

Любопитни факти за Студио Кипо

Студио Кипо се прочу през 2012г, покрай шантавия офлайн експеримент – Шамаротерапия. БТВ и ТВ 7 отразиха идеята: ненаказано, да ударите шамар на напълно непознат човек и да изпуснете напрежението създадено от непрекъсната работа и проблеми.

Студио Кипо обявява изцяло отворена стажантска програма през 2013г. Ако имате намерение да се занимавате с PHP или графичен дизайн, несъмнено ще научите полезни техники.

Полезни връзки:

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Един коментар

  1. You’re so interesting! I don’t think I have read anything like this before. So wonderful to discover somebody with some unique thoughts on this subject matter. Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing that is needed on the internet, someone with a bit of originality! ddegecbcggff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top