Начало / Услуги в България / Ревю на Стройинвест ООД – ПВЦ дограма за домашен уют!
Ревю на Стройинвест ООД – ПВЦ дограма за домашен уют!

Ревю на Стройинвест ООД – ПВЦ дограма за домашен уют!

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Стройинвест ООД?

Има много фирми в България, които се занимават с производство и търговия на дограма, но малко са доказалите се през годините като Стройинвест ООД.

Ако сте решили да си вземете пвц дограма, изберете Стройинвест. Предимството  е, че знаем, че фирмата ще задоволи всички наши изисквания, защото предлага всякакви типове пвц дограми, без значение какъв е размерът на вашето помещение. Част от пвц прозорците, които Стройинвест предлага, са предназначени за кухня, хол, врата, балконски прозорец и така нататък.

Именно това ви дава възможност да изберете желаната от вас дограма, която да изпълни всичките ви естетически и технически изисквания и изискванията на вашето помещение, като например:

Големина, форма на ъглите, звукоизолация, здравина, дебелина на рамката, обков, коефициент на топлопреминаване на дадения профил, гаранция на профила, колко камерен да бъде профила, какъв тип изолационен материал да се ползва, какво да бъде отварянето, какъв да бъде стъклопакета и така нататък.

Какво предлага фирма Стройинвест ООД?

Стройинвест произвеждат или продават всякакви дограми – като се почне от алуминиеви дограми и пвц дограми, та се стигне до дървени дограми. Освен с дограма тази българска фирма се занимава и с търговия и монтаж на стъклопакети, щори, первази, комарници, врати, клетки за вход, стъклени витрини (например витрини за магазини) и други продукти.

Най-продаваните продукти на Стройинвест

Прозорци от REHAU Euro-Design

Прозорците от вида Euro-Design са изключително добър топлоизолатор. Направени са от много здрав материал подложен на множество тестове и различно натоварване. Подходящи са както за дома, така и за офиса. Предлага се в множество от цветове.

Прозорци от REHAU Brillant-Design

Те са изключително добър изолатор, независимо дали навън вали сняг или дъжд. Топлоизолацията на този, както и на всички видове прозорци на REHAU е на изключително високо ниво. Комплекта може да бъде закупен в разнообразие от цветове и форми с различни дизайнерски крила.

Прозорци GENEO от REHAU

Прозорците GENEO са уникални по рода си защото използват новата технология RAU-FIPRO изработена от Rehau. Енергийата им ефективност е на най-високо ниво, като спестяват цели 76% от енергията. Освен това системата Geneo е напълно защитена от влизане с взлом и има добра шумоизолация. Напълно армирана система за прозоречни профили.

Ролетни щори REHAU Comfort-Design Plus

Comfort-Design Plus има голямото преимущество, че е лесно приложима към най-разпространените прозорци на пазара, независимо от дърво, алуминии и  пвц. Освен това са приложими на различни размери каси от 58 до 90 мм.

Плъзгаща система Geneo

Системата Geneo има чудесна шумоизолация до клас 4 и дизайн, който може да бъде създаден спрямо вашите собствени желания. Освен това е устойчива на взлом до клас 2 (изключителна здравина, тествана многократно.)

Производители

Фирмата за висококачествени дограми Стройинвест работи с производители като Rehau, KBE, KOMMERLING, Salamander, VIVA Plast, ALu Plast, VEKA, KMG, Profilink (известен производител на български пазар), ETEM, Alumil, Altest, Lorenzo Line, както и други производители.

Защо да изберем пвц дограма от Стройинвест?

  1. Дълги години опит в производството и продажбата на дограма.
  2. Фирмата притежава сертификат за качество IS0 9001:2008.
  3. Официален представител на фирма REHAU за България.
  4. Монтират дограма изключително надеждно и професионално.
  5. Дават гаранция за качеството на дограмата.
  6. Работят с едни от най-големите производители на дограма прозорци и врати.
  7. На официалния уеб сайт на фирмата можете да видите галерия със обекти, по които фирмата е работила, както и списък с клиенти и бизнес партньори.

Вижте повече за качествената дограма REHAU от Стройинвест

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top