Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seojedib/addons/wickeble/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Ревю на Щепсел.БГ (Shtepsel.BG) - Лидер при онлайн GSM магазините
Начало / Готини сайтове / Ревю на Щепсел.BG – Лидер при онлайн GSM магазините
Ревю на Щепсел.BG – Лидер при онлайн GSM магазините

Ревю на Щепсел.BG – Лидер при онлайн GSM магазините

Съдържание

Сподели ревюто

Щепсел.BG е онлайн магазин за продажба на мобилни телефони и аксесоари за тях. Този сайт ме грабна още от самото начало и то само заради името си. Отличава се от другите сайтове с красив дизайн и изключително проста навигация.

Дизайн

GSM Онлайн Магазин Щепсел.бг

Начална страница

Началната страница на сайта Щепсел.BG не е прекалено претруфена, а в същото време е достатъчно разбираема за потребителя и лесно го ориентира. В хедъра на сайта са изписани телефоните на фирмата, както и Skype и Viber контакти, за да могат потребителите лесно да задават своите въпроси относно даден продукт.

Логото е изчистено и изтънчено. Няма претруфеност, което поне за мен е добре. В горната дясна част от сайта се намират бутоните за вход и регистрация в сайта, чрез които може да създадете Вашият акаунт или да се логнете в сайта с вече създаден такъв. Трябва да имате регистрация, ако искате да закупите дадена стока от магазина.

Основното меню на сайта също е красиво. В него се намират най-важните страници в сайта. Тънка синя лента в долната част от менюто се появява, когато посочите даден елемент от него. Появява се и лек лъскав ефект, което на мен ми допада доста. В дясната част от менюто има семпла търсачка.

Под основното меню са всичките марки телефони, така че лесно може да навигирате до любимата Ви марка.

Слайдер с най-популярните марки смартфони се появява точно под основната навигация, което грабва окото на потребителите.

Под слайдера, в основната част на сайта се показват последно добавените марки телефони.

Сайдбар

Сайдбара започва с промо оферта от която всеки може да се възползва. Веднага под него има още едно меню с всичките марки телефони, следвано от Фейсбук кутийка с повече от 8400 фенове.

Какво може да намерите в Щепсел.БГ?

В онлайн магазина може да намерите всички известни марки телефони и смартфони.

Марки устройства, които се предлагат:

Какво друго има в Щепсел.BG?

Онлайн магазина има и блог в който се публикуват най-вече ревюта на смартфони, както и различни полезни приложения. Можете да прочетете ревюта за Samsung Galaxy S3, HTC One X, Kindle 5.

Заповядайте в Щепсел.BG и купете любимият Ви смартфон сега! [youtube id=“AnEJpEJNMek“ width=“600″ height=“350″]

Полезни връзки:

Щепсел.BG

Фейсбук страница

Комплексна оценка на сайта: 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

3 коментара

  1. Много съм доволна от 6tepsel.bg, това е най-добрия е-магазин за мобилни телефони. В сайта им има много аксесоари за различни смартфони и други телефони.

  2. Ангел Йорданов

    Радвам се, че има и сайта като вашия, който прави ревюта на телефони и GSM магазини. Продължавайте в същия дух.

  3. Григор Симеонов

    штепсел.бг е сайта от който купих последния си смартфон и съм много доволен. Рядко се намират толкова изрядъчни gsm онлайн магазини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top