Начало / Услуги в България / Ревю на Интеза Ком ЕООД – Офис мебели
Ревю на Интеза Ком ЕООД – Офис мебели

Ревю на Интеза Ком ЕООД – Офис мебели

Сподели ревюто

Какво знаем за Интеза Ком ЕООД?

Това, което на пръв поглед може да разберем за Интеза Ком е, че е един от доказалите се български търговци на офисно обзавеждане и по-специално на офис столове с високо качество, ергономични показатели и най-вече добра цена. Мотото на компанията е „Красиви офиси на ниски цени“. Ако се поинтересуваме повече ще узнаем, че фирмата оперира над 2 години на пазара на мебели за офиса и аксесоари, има добре развита мрежа за доставки в цяла България, извършват консултации, но най-важното е, че отношението към всеки клиент е специално.

Какво предлага Интеза Ком на своите клиенти?

офис столове

офис столове

Компанията не просто предлага офис столове и обзавеждане. Интеза Ком предлага ново изживяване, комфорт и още нещо изключително важно за служителите, работещи по 8-9 часа в седнало положение – а именно ергономия. В онлайн каталога ще намерите да се предлагат офис столове, отговарящи на всички съвременни стандарти за ергономичност и здравословен начин на работа. И всичко това на достъпни дори за фрийленсъри цени. Относно продуктите ще намерите почти всичко за обзавеждането на един офис, независимо колко е голям: модулни мебели, готови офис композиции, офис аксесоари, метални шкафове и сейфове, посетителски пейки, работни и директорски столове. Дори и детски столове за вашия дом. Но големия асортимент е подплатен с много професионализъм, коректност и специално отношение към всеки клиент, независимо дали частно лице, малка или голяма фирма.

Най-продаваните продукти на Интеза Ком

Офис столове
Независимо дали става въпрос за работно помещение, малък, голям офис или изискан шоурум в сайта на компанията ще намерите богато многообразие от офис столове, които да задоволят както фрийленсъра с ограничен бюджет, така и най-претенциозния бизнесмен с изисквания към обзавеждането. Всеки офис стол от сайта на Интеза Ком е придружен със съответната гаранция за качество.

Дирекорски столове
Това са високия клас на офис столовете, въплъщаващи най-много екстри, настройки, лукс и естетичност. Те са предназначени изключително за мениджърски кабинети или луксозни заседателни зали. Директорския стол предлага максимално удобство и стил, изработка от луксозни материали и ергономичен дизайн. Естествено може да съчетаете новото си директорско кресло с готова офис композиция или други мебели.

Офис композиции
Не си мислете, че закупувайки готова офис композиция си взимате нещо шаблонно и стандартно. Всяка такава композиция може да се поръча в много различни комбинации от елементи, размери и цветове. Офис композициите имат голямото преимущество, че с тях не губите време и усилия. Така ще спестите и от скъпите съвети на интериорния дизайнер.

Посетителски столове
Естествено няма как да подминем и посетителските столове. Няма приемна или чакалня без този вид обзавеждане. Те са лесно преносими и заемат минимално място. В сайта на Интеза Ком ще намерите голямо многообразие от достъпни и качествени посетителски столове.

Офисни мебели
Съвременния офис не може и без своите черноработници: гардероби, шкафове, етажерки, каси, и сейфове. В категорията офис мебели „Експрес“ и „Интеза“ ще откриете качествени и подбрани модели в различни цветове, размери. Всички те са съобразени с последните интериорни изисквания: семпъл дизайн и здравина.

Производители

Интеза Ком предлага офис столове и обзавеждане на едни от най-известните и реномирани световни производители: полските фирми Nowy Styl и Malow, украинската фирма Litpol – и други.

Защо да изберем офис столове от Интеза Ком ЕООД?

  • Доказано най-добри цени без конкуренция.
  • Безплатен монтаж, включен за повечето офис столове и продукти.
  • Безплатна доставка до всички големи градове в България.
  • Гаранция една или две години на всеки новозакупен стол за вашия офис
  • Голямо разнообразие и винаги актуални наличности от офис столове и други мебели.
  • Интеза Ком предлага продуктите на водещи марки производители
  • В шоурума на фирмата може да разгледате някой от образците и да получите безплатна консултация.

А шоурума на фирмата може да намерите на адрес гр. София, Младост -1 , ул. Д-р. Стоян Чомаков № 4А в търговски център „Чергата“ или да се свържете на телефонен номер: 0888 0888 65

Интеза Ком може да намерите и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/IntezaKom.OfisMebeli
https://plus.google.com/+OfismebelibgInteza

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top