Начало / Готини сайтове / Ревю на PromoFiesta.bg – Вашият помощник в пазаруването
Ревю на PromoFiesta.bg – Вашият помощник в пазаруването

Ревю на PromoFiesta.bg – Вашият помощник в пазаруването

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са PromoFiesta.bg?

Онлайн информационният портал PromoFiesta.bg съчетава в себе си полезност, качество и помощ за всеки един пазаруващ. В сайта се публикуват каталози, брошури и изгодни оферти от търговци на българския пазар.  На едно място ще може да откриете всички актуални промоции и предложения както от водещи магазини, така и от по-малко известни фирми.

По този начин, разполагайки с актуална информация за стоките и услугите от Вашата пазарна кошница, Вие ще можете да направите най-изгодния план за пазаруване. Още днес ще спестите време и пари!

Кои са основните раздели в сайта?

Супермаркети

В тази категория се публикуват офертите на голяма част от магазините, предлагащи основни хранителни стоки на българския пазар. Това са едни от най-динамичните оферти, тъй като по-големите магазини обновяват и публикуват брошурите си ежеседмично. В момента има около 20 магазина, които попадат в тази категория.

Обзавеждане

Тук се публикуват брошурите на магазините, които предлагат обзавеждане за дома и офиса. Към тях се причисляват всички фирми, предлагащи врати, щори, дограма, мебели и офис консумативи. Магазините, чиито каталози се публикуват в тази категория, са 48 на брой, като постоянно се добавят нови с оглед на големия им брой на пазара.

Техника

Това е една от най-всеобхватните категории в сайта, тъй като в нея присъстват големите хипермаркети, които предлагат техника, магазините за компютри и аксесоари, фирмите за търговско и специализирано оборудване, както и някои представители на автомобилни марки. Честотата на публикуваните брошури е средно около един месец. Магазините, които намират място в тази категория, са над 35.

Строителство

В този раздел от сайта се публикуват каталози на строителни фирми, в които присъстват оферти за уреди, инструменти, аксесоари и материали, необходими за строителството и ремонта. В момента се публикуват брошури на 17 различни магазина, предлагащи строителни компоненти и услуги.

Комуникации

Това е може би най-малката, но доста значима категория в PromoFiesta.bg. В нея намират място всички магазини, които предлагат мобилна техника, аксесоари за телефони и различни пакети и оферти за абонаментни планове. Фирмите в тази категория са 9, като офертите в каталозите им обикновено са с продължителност 1-2 месеца.

Услуги

Фирмите в раздела за услуги са все още малко, но тепърва предстои добавянето на много нови. Основните подкатегории се отнасят до застрахователните фирми, фирмите с интернет насоченост, туристическите фирми и търговските центрове в страната. Към днешна дата тези обекти са малко над 10 с преобладаваща част – молове.

Други

В тази категория се добавят всички оферти на магазини и фирми, които не намират място в останалите главни раздели в сайта. И на това място има подразделения – аптеки, оптики, козметика, детски стоки, спортни стоки, дрехи и аксесоари. Съвсем логично това е и най-разнообразната категория, в която всеки може да открие по нещо, което го интересува.

Какви други функционалности притежава PromoFiesta.bg?

Бърз избор на магазин

Благодарение на навигацията вдясно на сайта може много бързо и благодарение на един клик да достигнете до магазина, който Ви интересува конкретно. След като изберете желания обект, на страницата се отварят всички брошури и каталози, които са публикувани до момента, както и кратка информация за всеки магазин и в кои градове има търговски обект.

Бърз избор на град

Навигацията с избор на град е предназначена за всички хора, които желаят да разгледат актуалните оферти в тяхното населено място. Когато изберете своя град, ще се отвори страница, в която са показани всички магазини, които имат обект в града. След избирането на съответния магазин ще бъдете насочени към последно публикуваните брошури на същия. Важно е да се уточни, че в менюто за избор на град има възможност за избор на „Online магазини”, където се намират всички онлайн търговци, които доставят стоките си до цяла България.

Игри в PromoFiesta.bg

Това е нов раздел в сайта, в който ще се публикуват актуални игри, които се провеждат от PromoFiesta.bg. В момента има игра с награди – шест ваучера на обща стойност 450 лв за пазаруване от Elmaira.com. За повече информация следете самите публикации за игри.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

2 коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top