Начало / Готини сайтове / Ревю на Plesio.bg – С любов към технологиите
Ревю на Plesio.bg – С любов към технологиите

Ревю на Plesio.bg – С любов към технологиите

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Plesio.bg?

Plesio.bg са едни от лидерите в България на пазара с компютърна и офис техника, както и аксесоари към тях. Фирмата е с над 40 годишен опит и представителства в редица европейски държави. В България Плесио стартира представителството си през далечната 2004 година и от тогава се развива много успешно. Магазинът на фирмата се намира в София и освен това разполагат с онлайн магазин където всеки може да направи своята поръчка. За много кратко време Plesio.bg се нарежда сред първенците в продажбата на офис техника и консумативи. Професионално обученият екип дава гаранция за качество на продуктите и обслужване на високо ниво.

Какво ще намерите в сайтът на Plesio.bg?

В сайтът може да намерите много подробна и полезна информация за фирмата, контакти, начини на пазаруване. Може да закупите желана от вас стока по два начина. Единият е на място в самият магазин, който се намира в град София. Другият начин е директно през сайтът им. Това е улеснение за многобройните клиенти на фирмата. Продуктите са подредени в категории, което прави намирането на конкретен продукт много лесно и бързо. Имате възможност да персонализирате търсенето си по зададени от вас параметри за да откриете желания от вас продукт. За да поръчате от сайтът на Плесио е необходимо да направите регистрация в системата. Клиентите на фирмата имат възможност да заплатят поръчката си по няколко различни начина.

Ако имате желание да получавате бюлетин с последни новини и промоции може да направите това ако попълните своят e-mail адрес. Плесио разполага с профили в социалните мрежи Facebook, Twetter и Youtube където могат да бъдат открити от настоящи и бъдещи клиенти на фирмата. В сайтът може да откриете и топ предложения на продукти предлагани в онлайн магазина на фирмата.

Клиентите могат да се възползват от безплатна доставка на стоки над 50 или 100 лева в зависимост от града в който се намирате. Срокът за доставка в град София е 24 часа, а за останалата част от страната 48 часа. Всички останали условия за доставка на стоки закупени от сайта Plesio.bg могат да бъдат намерени в сайта. Клиентите имат възможност да платят по четири различни начина – по банков път, с наложен платеж, с кредитна карта или на място в магазина на Плесио.

В сайтът има поместен телефонен номер, който е безплатен. Всеки клиент, който има въпрос свързан с покупка или някаква информация за стоките или магазина може да се свърже с компетентни служители, които са на среща да се отзоват на всеки въпрос.

Какви продукти предлага Plesio.bg?

Разнообразието от продукти и марки техника в сайтът Plesio.bg е огромно. Асортиментът е разпределен в следните категории.

Компютри, ъпгрейд

В тази категория могат да бъдат намерени всички артикули от настолни компютри, монитори и аксесоари към тях. Категориите в които те са разделени са: Компютри, ъпгрейд, периферия и аксесоари, поддръжка, софтуер. Всички артикули са подредени и поместени в точната категория за да бъде клиентът максимално улеснен в навигацията си.

Лаптопи, таблети

Тук всеки, който желае да закупи нов лаптоп или таблет може да го направи с лекота. Освен споменатите устройства могат да се открият и различни аксесоари за тях. Могат да се намерят и спомагателни елементи за лаптопи като RAM памет или процесори или твърди дискове, както и специализиран софтуер.

Монитори, принтери, периферия

В тази част от сайта могат да се намерят монитори и аксесоари към тях. Предлагат се всякакви аксесоари за компютри като мишки клавиатури и други. Има голямо разнообразие от преносими твърди дискове и USB памети. Фирмата предлага разнообразие от копирни устройства и скенери, както аксесоари за игри и системи за наблюдение.

Телефони, смартфони

Тук са събрани всички мобилни и стационарни телефони, голямо разнообразие от смартфони и аксесоари към тях.

Телевизори, домашно кино

За киноманите магазинът предлага голямо разнообразие от телевизори и системи за домашно кино. Разбира се те са разделени в две категории за да бъде изборът на всеки клиент лесен и приятен. Предлагат се и аксесоари за тях като стойки за стена и различни кабели и изводи.

Фотография, звук, видео GPS

В този раздел от сайта са поместени всички фотоапарати и камери, както и аксесоари към тях. Има голямо разнообразие от различни музикални плеъри и дигитални фото рамки. Разбира се не бива да забравяме и разнообразието от електронни книги и GPS устройства.

Игри

Това я запазено място за всички обожаващи игрите. Разнообразието от конзоли и други игри е наистина внушително и привлича всеки заклет геймър. И тук всичко е подредено и разпределено в различни секции и категории.

Мастилници, тонери, хартия

Тук могат да бъдат открити канцеларски материали като хартия, CD или тонери за принтери.

Бюра, столове, офис оборудване

В този раздел могат да се открият всякакви необходими вещи за един офис. Предлагат се както мебели, така и материали за всеки офис. Продуктите отново са разпределени в различни категории.

Офис материали

Тук всеки офис може да се сдобие с всякакви канцеларски материали. Разнообразието е голямо, а цените добри.

Рисуване, хоби, lifestyle

Предлагат се широк асортимент от пособия за рисуване или за каквото и да е друго хоби. Разнообразни и интересни решения за хобито или свободното време на всеки.

Защо да пазарувате от Plesio.bg?

Причините поради които може да се доверите на Plesio.bg са много и всеки един би се съгласил с тях. Ето защо може да пазарувате именно от тях:

  • Голямо разнообразие от асортимент на различни продукти
  • Конкуренти цени, съобразени със стандартът в България
  • Лесна навигация в сайтът, което е важно за намирането на искания от вас продукт без да губите ценно време
  • Приятен и не натрапчив дизайн, който не дразни и не отблъсква потребителите
  • Четири начина на плащане на избрана от вас стока
  • Безплатна доставка за покупки над 50 или 100 лева
  • Безплатен телефон за връзка със служители на Плесио
  • Освен онлайн може да пазарувате и на място в магазинът, който се намира в град София
  • Лесна и бърза регистрация в системата за онлайн пазаруване на Plesio.bg
  • Текущи онлайн брошури за да сте в крак с всички промоции и намаления, които предлага магазинът

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top