Начало / Услуги в България / Ревю на PCLife – Компютри втора употреба с гарантирано качество
Ревю на PCLife – Компютри втора употреба с гарантирано качество

Ревю на PCLife – Компютри втора употреба с гарантирано качество

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са PCLife

кои-са-pclife

Фирма PCLife е една от най-утвърдените фирми в България за продажба на лаптопи, монитори и компютри втора употреба. Също така има развит клон и в Македония. Фирмата предлага голямо разнообразие от продукти на най-известните марки в компютърния бранш: Dell, Fijitsu-Siemens, HP, Sony, Philips, Nec, Nvidia, LG, Samsung, ATI и много други производители.

Освен, че доставя компютри из цялата страна без никакви такси за превоз, PCLife има и офиси в градовете: Пловдив, Стара Загора и Пещера. Там има експерти, които ще подберат най-качествената техника на най-добрата цена. Без проблеми могат да асемблират вашият нов компютър от избраните от вас части. Друго преимущество е светкавично бързата доставка на територията на тези градове.

Едно от предимствата на фирмата е, че можете да направите покупка през онлайн магазинът им, директно на цена от производител, с подсигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Екипът им се справя със всякакви хардуерни проблеми във вашия компютър, и то в рамките на 48 часа.

Какви услуги предлагат PCLife

Продажба на лаптопи, монитори и компютри втора употреба

продажба на лаптопи и компютри

Фирмата разполага с голяма база от преносими и настолни компютри, монитори и устойства. Покупката става лесно и бързо чрез няколко клика в техния онлайн магазин.

Продажба на сървъри

продажба на сървъри

Ако разполагате с по-ограничени ресурси и голяма база от информация, то сървър втора ръка от PCLife е перфектното решение за вас. Факта че са втора ръка и значително по евтини, не намалява в никой случай капацитета и качеството на сървърите.

Ремонт на хардуер и периферия

ремонт на хардуер и периферия

Освен, че продават компютри PCLife ги и поправят. Ако имате някакъв проблем с вашата машина можете да посетите техните сервизи и да я оставите за поправка. В рамките на максимум 48 часа поправката ще бъде извършена и ще можете да си я приберете обратно. Друг вариант е да бъде изпратена до домът Ви. Преимущество е също и наличието на извън гаранционен сервиз.

Монтаж и асемблиране на компютър

монтаж и асамблиране

Знаете, че малко готови компютри могат да се окажат идеалното решение за вашите цели. В зависимост от това за какво ще бъде използвана машината, дали сте геймър или ще използвате компютърът за сърфиране в интернет и работа, нашите експерти могат да подберат идеалните части и да ги сглобят в една перфектна за нуждите Ви машина.

Безплатна доставка

безплатна доставка

Най-хубавото на PCLife е доставката до всяка една точа на България, която е напълно безплатна. Това спестява много време и пари и безопасността на товара при транспортиране е гарантирана.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top