Начало / Готини сайтове / Ревю на Notebook.bg – Онлайн магазина с перфектно обслужване и отлична грижа за клиента
Ревю на Notebook.bg – Онлайн магазина с перфектно обслужване и отлична грижа за клиента

Ревю на Notebook.bg – Онлайн магазина с перфектно обслужване и отлична грижа за клиента

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Notebook.bg?

Notebook.bg е водещ онлайн магазин в сферата на лаптопите, нетбуците, смарфоните, таблетите и GSP устройствата. Откроява се със своя красив дизайн, опростена навигация, богат избор на устройства и аксесоари за тях. Сайтът съдържа подробно описание на всеки един артикул придружен със снимков и видео материал, възможност за сравняване на цени между различни артикули и възможност всеки потребител да предложи своя собствена цена за всяка една стока. Сайтът е лидер в своята област вече 12 години (стартирал е дейност през 2001 г.). През това време е спечелил доверието на хиляди клиенти със своята лоялност и коректност.

Какво предлагат Notebook.bg?

Продажба на лаптопи

Лаптопът е все още най-популярното устройство с операционна система. И въпреки, че продажбата на лаптопи е намаляла в сравнение с продажбата на таблети, за мен лично лаптопът си остава най-оптимизираното устройство с OS. В сайта има предостатъчен избор на всички известни марки и съответните им модели. Някои модели вървят с различни подаръци, като например мишки, чанти, флашки и дори с лицензиран Windows.

Продажба на смартфони

Смартфоните определено са хитът на десетилетието при мобилните телефони. Удобство е да можеш да носиш света в джоба си! Notebook.bg предлага пълна гама марки и модели смартфони, както и аксесоари за тях.

Продажба на таблети

Таблетите все още не са навлязли така масово, както смартфоните и лаптопите, но тепърва предстои това да се случи. В сайта Notebook.bg имате възможност за избор на по-популярните марки и модели таблети.

Продажба на GPS устройства

GPS устройствата, които се предлагат в сайта Notebook.bg са само една марка – Garmin. Въпреки това имате не малък избор от различни модели на тази марка.

Какво друго трябва да знаете за Notebook.bg?

Безплатна доставка

Ако сте от София и поръчате артикул от Notebook.bg, то той ще Ви бъде доставен до 7 часа след като го поръчате. Доставката за това е безплатна. Ако не сте от София, Вашият артикул ще Ви бъде доставен от куриерска фирма D&D Express на посочен от Вас адрес. В този случай, ако Вашият артикул, който сте закупили е на цена над 399 лева, то доставката му също ще бъде безплатна.

Начини за плащане

Вие имате избор от цели 7 начина за плащане:

 1. PayPal
 2. ePay
 3. В брой в офиса на фирмата
 4. С банков превод по фирмената им сметка
 5. С карта на ПОС терминал
 6. С наложен платеж при доставката
 7. Изплащане на лизинг

Гаранция за най-ниска цена: Notebook.bg Ви гарантират, че цената на избрания от Вас продукт ще остане непроменена в следващите 7 дни. Ако все пак тя се понижи, то те ще Ви възстановят разликата.

Безплатна поддръжка

При закупуване на нов продукт от Notebook.bg Вие разполагате със 7 дена безплатна поддръжка. Ако имате каквито и да било въпроси относно устройството, което сте си купили, екип от професионалисти ще са на линия 24 часа в денонощието за да Ви помогнат.

Сервизи и срок за връщане

Вие можете да върнете всяка една стока, която сте си купили в рамките на 7 дена от датата на закупуване. Също така, ако дадена стока дефектира, Notebook.bg обещават да ремонтират стоката в рамките на 7 дена. Ако този срок не е достатъчен, ще Ви бъде дадено служебно (оборотно) устройство.

Плюсове

 • Изчистен и функционален дизайн.
 • Сайта зарежда бързо.
 • Прекрасно организиране категории и подкатегории.
 • На началната страница има менюта с продукти на промоция, най-новите продукти и най-купувани продукти.
 • Красив слайдер на началната страница.
 • „Намери своя лаптоп в 4 бързи стъпки“ – Функция за сортиране на лаптопи по цени, марки, вид процесор, инчове на дисплея, RAM памет.
 • Голям избор за начини на плащане.
 • Наистина безплатна доставка за територията на цяла България.
 • Безплатна поддръжка за първите 7 дена.
 • Можете да върнете закупеният от Вас продукт в рамките на 7 дена след закупуването му.
 • Възможност за закупуване на стоки на лизинг и избор на кредитна фирма директно от сайта.

Минуси

 • Липсва функция за избор на смартфон или таблет в лесни стъпки, както при лаптопите.
 • Моделите таблети и смартфони са сравнително по-малко като бройка в сравнение с лаптопите.
 • GPS устройствата предлагани в сайта са само една марка (Garmin).

В заключение

Ако Ви трябва нов лаптоп, таблет, смарфон или GSP навигация, то бихте го открили в Notebook.bg при това на добра цена. Сайта дава 2 години гаранция за всяка една стока. Помнете, че ако нещо, което сте купили от там се повреди, хората ще Ви го ремонтират в рамките на 7 дена. Ако пък сте размислили и дадена стока не Ви харесва, то в 7 дневен срок можете да върнете парите. Сайтът предлага и безплатна доставка за територията на София и същото за цялта страна ако стоката, която сте си купили е над 399 лева. Имате цели 7 възможни начина за плащане, като единият от тях е възможност да купите дадена стока на лизинг. Можете да сключите договор с една от посочените кредитни фирми дистанционно от сайта. Сайтът дава гаранция за най-ниска цена, а също така Ви дава безплатна поддръжка в рамките на 7 дена след като сте си закупили дадена стока.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

4 коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top