Начало / Софтуер / Ревю на Ninite.com – бърза инсталация на много програми на веднъж!
Ревю на Ninite.com – бърза инсталация на много програми на веднъж!

Ревю на Ninite.com – бърза инсталация на много програми на веднъж!

Сподели ревюто

Навярно на всеки човек, поне веднъж в живота му се е налагало да прави преинсталция на операционната си система (Windows). Предполагам се сещате колко много време отнема докато си инсталирате отново всяка една програма с която сте свикнали. Това вече не е необходимо! Представяме ви ninite.com – малък инсталатор, който ще инсталира всички програми, които вие предварително сте избрали, без да натискате досадните „next“ и „finish“.

Сайтът ninite.com дава възможност на потребителя да избере десетки безплатни програми за Windows и Linux, които са сортирани по категории.

В самият сайт се работи съвсем бързо, без дори да е необходимо регистрация. Програмите, които са налични там се избират само с едно кликване на мишката.

Сайтът предоставя наистина огромен списък от софтуер, които непрекъснато се увеличава, а програмите там се актуализират постоянно. Тоест, когато и да решите да се възползвате от възможностите на сайта, вие може да сте напълно сигурни, че ще използвате последните софтуерни актуализации.

След като сте маркирали софтуерът от който имате нужда е необходимо да натиснете големият зелен бутон „Get Installer“ в най-долната част на сайта. С натискането на бутона вие ще изтеглите една малка програмка, наречена инстлатор. Необходимо е само да пуснете инсталатора и той ще инсталира за вас всички програми, които сте избрали от сайта ninite.com.

По време на инсталацията не е нужно да правите каквото и да е. Вашият компютър няма да се рестаритира, нито ще ви занимава с досадни въпроси.

[youtube id=“RhSvR4IrR44″ width=“600″ height=“350″]

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Един коментар

  1. Страхотно!!! Много ще ми е от полза. В последно време ми се наложи няколко пъти да ми подменят Windows – а, заради различни провреди и загубих много време да инсталирам даже още не съм възтановила всички програми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top