Начало / Услуги в България / Ревю на Неттрио – когато искате да изглеждате различно в Интернет
Ревю на Неттрио – когато искате да изглеждате различно в Интернет

Ревю на Неттрио – когато искате да изглеждате различно в Интернет

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Неттрио?

Неттрио е ИТ студио, което предлага  услуги свързани с изработка на сайт, уеб дизайн, програмиране и SEO оптимизация. Можете да откриете сплотения и организиран колектив на фирмата в Града на тепетата. Екипът ще ви посрещне гостоприемно, с усмивка и горещо кафе и ще оформи проекта, който приляга най-добре на Вашите изисквания. Все пак, Неттрио счита за свой основен приоритет  бързото и качествено обслужване на клиенти. Специалистите се водят по една основна максима – „Когато обещанията се спазват, доверието е неизбежно“ – така усърдно и с голям ентусиазъм те градят своите успешни проекти. За да върви работният ден леко и приятно, всяка задача се поема с много енергия и вълнение. Залага се на качество, а всеки детайл се изпипва максимално, това е ключът към дългосрочни бизнес отношения.

Неттрио предлага гъвкава интерпретация на всеки вкус, прибавя доза вдъхновение и иновативност, за да достигне до едно силно Интернет присъствие на всеки  клиент.

Какви услуги предлага Неттрио?

Изработка на уеб сайт

Екипът на Неттрио ще изработи уеб сайта Ви спрямо най-актуалните стандарти, удовлетворявайки максимално Вашия вкус . Може да избирате между статичен и динамичен сайт, а за да почувствате максимално удобство, студиото ще предложи достъпна и лесна за използване платформа. Така ще управлявате и променяте съдържанието на сайта си винаги, когато решите.

Уеб дизайн

Клиентът винаги е уникален, затова е нужна автентична визия за всеки сайт. Дизайнерските идеи на Неттрио предлагат чистота, функционалност и приятен вид, а тази комбинация неминуемо ще бъде в огромна тежест за успеха и популяризирането на сайта.

SEO оптимизация

За да бъдете лесно откриваеми в Интернет, се нуждаете от добра SEO оптимизация. Неттрио разполага с ентусиазирани и обучени специалисти, които ще се погрижат за Вашата онлайн репутация. Можете да се възползвате от фирмения абонаментен план за уеб оптимизация, така сайта Ви ще заеме стабилни, челни позиции в най-разпространените международни и български  търсачки.

Уеб програмиране

Ако се допитате до програмистите на Неттрио, те ще Ви предложат различни програмни решения  като например електронен каталог, интернет магазин, галерия и много други. Най-използваните технически инструменти са HTML, XHTML, DHTML, JavaScript, XML, Flash, PHP, MySQL.

Изработка на лого

Неттрио ще направи и това! Вашият сайт има нужда от автентични, атрактивни и уникални идеи за лого, спрямо които по-късно ще се оформи и цялостният изглед на сайта.

Популяризиране

Всеки сайт се нуждае от правилна регистрация в най-разпространените международни и български търсачки, портали и уеб-каталози. Използвайте тази услуга и Неттрио ще популяризира сайта Ви в предпочитани социални мрежи, така достъпът до Вашите продукти ще стане много по-лесен.

Копирайтинг

Качествената реклама неминуемо се нуждае от качествен текст. Подборът на думи въздейства по различен начин върху всеки клиент. Специалистите на Неттро създават приятни, грамотно написани и лесно смилаеми текстове, създадени изцяло спрямо стандартите за качествен копирайтинг. Уникалният и съдържателен текст представлява основен инструмент за SEO оптимизация и популяризиране.

Превод на уеб сайт

Помогнете на повече хора да Ви разберат!Преводът на чужд език може да бъде единствено в плюс за неговото разпространение и достъпност.

Поддръжка

Не всичко приключва с изработка та на самия уеб сайт. Ако възникнат технически проблеми или имате нужда от обновление, Неттрио е насреща! Може да се възползвате от периодичната поддръжка, която студиото предлага.

Редизайн

Искате красива визия, имате нужда от промяна? Екипът на Неттрио ще преобрази дизайна на сайта Ви по всяко време, спрямо модерните и актуални тенденции в интернет пространството.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Един коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top