Начало / Готини сайтове / Ревю на Kredit Consult
Ревю на Kredit Consult

Ревю на Kredit Consult

Сподели ревюто

Кои са Kredit Consult

Сайтът kredit-consult.com е създаден като положителен отговор към потребителите на кредитни продукти от най-различно естество. В морето от кредити, което залива пазара, сайтът ориентира потенциалните кредитополучатели и ползватели на различни кредити. В обсега на кредитната консултация попадата категориите:

  • Бързи кредити
  • Ипотечни кредити
  • Потребителски кредити
  • Фирмени кредити
  • Застраховки

Сайтът разполага с информативни текстове по теми свързани с изброените категории кредитни продукти. Детайлна информация, консултирана с експерти и специалисти с авторитет в кредитните въпроси. Позоваване на статистика и разчети. Всичко в интерес на потребителя, за развиване на богата финансова култура, която да помогне за развиването на усет към предлаганите кредитни оферти и за успешната реализация на различните видове кредити според замисъла и предназначението им.

Какво  предлага

  • На базата на предложените текстове в конкретните категории, възможност за избор на подходящия бърз кредит, ипотечен кредит, фирмен кредит или застраховка – качествена информация, над която потребителят може да разсъждава
  • Информация за кредитните фирми и услуги в цялата страна; разлика според работата на фирмите в едни регион, в столицата и според локацията на кредитополучателя
  • Теми засягащи кандидатстването според вида кредит; осигуряване на документи, информиране за права и задължения на кредитодателите и потребителите на заеми.
  • Информация относно разликите между взимане на кредит от банка или от фирма за бързи кредити
  • Богата, полезна информация и идеи за конкретни решение при финансови затруднения, при обмисляне за вземане на кредит поради една или друга причина.

Цели

Достъпна информация, качествено съдържание, актуална консултация за кредитния свят, са главните цели, така че клиентите да бъдат ориентирани във възможностите, които пазарът предлага; но също така да бъдат предпазени от евентуални рискове. Обогатяване на финансовата култура на българина, за да не се изпада в ситуации, които не вещаят добър финансов резултат.

Осигуряване на малки детайли в специфичната информация, която засяга толкова много различни кредити на пазара – независимо дали са от банки или небанкови кредитни институции.

 

Полезни връзки

Уеб сайт
Facebook страница

бързи кредити

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top