Начало / Услуги в България / Ревю на Keranova – Цялостни Решения за Вашата Баня
Ревю на Keranova – Цялостни Решения за Вашата Баня

Ревю на Keranova – Цялостни Решения за Вашата Баня

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Keranova?

Keranova е лидер в изграждането и обзавеждането на бани с над 7 годишен опит и история. Изключителната прецизност и внимание към всеки детайл, направиха Keranova известно и влиятелно име на българския пазар. Основна причина да ги изберете е непрекъснатата комуникация на служителите и със световните лидери и следенето на тенденциите в проектирането на бани. Именно за това фирмата предлага, основно продукти на доказали се в бранша производители от цяла Европа.

Развива търговска дейност главно в територията на град София, като има 3 големи офиса, лесно достъпни от всеки край на града, оборудвани със всевъзможни аксесоари и мебели за баня.

Какви услуги предлагат Keranova?

Цялостно изграждане на готови бани

Фирмата предлага над 100 различни и уникални по цвят и стил готови решения за баня. Това е изключително удобна услуга, защото вместо да губите време в подбиране и напасване на всички елементи, които да изградят вашата нова баня, можете да изберете един напълно завършен и обзаведен модел баня от каталогът на Keranova.

Мебели за баня по поръчка

Освен, че можете да си поръчат всякакъв вид готови мебели от PVC, стъкло, MDF или пък в ретро стил, Keranova, предлага възможността да изработи, чисто нови мебели по ваш собствен уникален дизайн. Ако разполагате с време и идеи, нашите майстори ще ги превърнат в реалност.

Нареждане и аранжировка на плочки за баня

Несъмнено поставянето и избора на плочки са изключително труден избор за един потребител. Точно за това Keranova предлага най-разнообразни варианти плочки за баня, както и професионална помощ при избора и залепянето им.

Обзавеждане на Баня

Имате чисто нова изградена баня, но не можете да изберете подходящи мебели за нея? Оставете всичко на Keranova. Техните експерти ще подберат мебелите, които най-точно се връзват със цялостния интериорен дизайн на вашата баня.

Гранитогрес за баня

Keranova предлага висок качество Гранитогрес за пода на вашата баня. Гранитогресът се създава по изкуствен път и се различава от другите керамични покрития, със своята здравина и устойчивост на пожар и издръжливост на голямо натоварване. Освен това плътността на структурата му е много висока и предпазва от абсорбиране на вода.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top