Начало / Услуги в България / Ревю на Jump.BG – Надежден хостинг партьор с изключително добра поддръжка
Ревю на Jump.BG – Надежден хостинг партьор с изключително добра поддръжка

Ревю на Jump.BG – Надежден хостинг партьор с изключително добра поддръжка

Съдържание

Сподели ревюто

Точно преди две години на днешната дата се появи Jump.BG – нова хостинг фирма, която за изключително кратко време се превърва в една от най-добрите в България. Малко след появяването им им станах клиент и като че ли забравих за останалите фирми предлагащи хостинг услуги. Поверил съм всичките си сайтове на тях и знам, че каквото и да стане – те ще работят. И ако някога се появи проблем, то той ще бъде отстранен за много кратко време, дори аз мога и да не разбера за него.

Какво предлагат Jump.bg?

Предлагат се стандартни хостинг услуги: споделен хостинг, VPSнаети сървъри, както и регистрация на домейни.

Споделен хостинг

Jump.BG предлагат 4 различни плана за споделен хостинг:

 • Старт
 • Стандарт
 • Бизнес
 • Риселър

Плановете са различни и дават допълнителни екстри в зависимост от изискванията на клиента.

VPS хостинг

Предлагат се 12 различни VPS пакета в зависимост от спецификацията и натовареността на сайтовете Ви. Ако не сте сигурни какъв пакет да изберете, то най-добре се свържете с поддръжката на Jump.BG за да обсъдите различните варианти и да изберете най-оптималният такъв.

Наети сървъри

Можете да наемете мощни сървъри, които да обслужват Вашите сайтове. Имате възможност за избор на конфигурация, както и на ъпгрейд. Това което получавате при наемане на сървър е:

 • Неограничен трафик
 • Безплатни IP адреси
 • Безплатна поддръжка
 • Без инсталационна такса

Регистрация на домейни

Можете да регистрирате домейн от стандартната област com, net, org, biz, info, eu. Предлагат се още co, pro, tel, mobi, us, tv, in, me, de, co.uk, nl, sx.

Други услуги от Jump.BG

SEO

SEO услугите, които се предлагат от Jump.BG са основно регистрация на Вашият сайт в директории и социални мрежи. Пакетите тук са два – личен и бизнес.

SSL сертификати

 • Сигурни SSL сертификати от Comodo, GeoTrust, VeriSign и EV SSL.
 • Безплатна конфигурация на SSL сървър
 • Безплатна инсталация на SSL сертификат
 • SSL сертификати съвместими с 99% от браузърите
 • 100% сигурност при въвеждане на данни

Повече информация за SSL ще намерите в тяхната страница.

Уеб дизайн и изработка на сайт

Jump.BG предлагат изработването на уебсайтове чрез Design Bulgaria. Виждал съм не малко сайтове изработени от тях и това, което ми прави най-силно впечатление е техният красив дизайн. Но не само дизайнът е силната им страна. Те могат да Ви направят всякакъв тип сайт с функционалности, които Вие желаете. Можете да разгледате тяхното портфолио от тук.

Афилиейт програма

Накратко – ако имате посещаван сайт на тема хостинг (SEO, онлайн маркетинг), бихте могли да печелите пари. Предоставя ви се възможността да печелите всеки път, когато нов потребител поръча домейн или хостинг от Ваша референция. Регистрацията към програмата е напълно безплатна. Тоест, не е необходимо да закупите услуга, за да участвате.

Хостинг поддръжка

Това което прави Jump.BG това което са е тяхната изключителна поддръжка. Не малко пъти ми се е налагало да се обръщам към тях, понякога и по въпроси не касаещи пряко хостинг акаунта ми. Много често съм им писал и по нощите. Учудващо е как реагират толкова бързо, адекватно и любезно.

Голямо удобство е, че когато трябва да комуникирам с поддръжката, това става в малък админ панел, директно от сайта им. Изпращам запитване, като опеделям приоритет на важност. За не толкова важните или належащи неща изпращам запитване с нисък приоритет. Така поддръжката ще е ефективна наистина във важните за тях задачи, а не толкова спешните неща ще поизчакат малко. Също така чрез този админ панел Вие можете да управлявате всичките си услуги – да ги спирате или променяте. Можете и лесно да влезете в cPanel-а на хостинг акаунта Ви – само с натискането на бутон вход в cPanel.

Ето така изглежда клиентската зона:

Начин на плащане

Можете да платите вашият хостинг или домейн с:

 • PayPal
 • Epay.bg
 • eBG.bg
 • Easypay
 • Банков превод

Заключение

Ако искате сигурен и бърз хостинг, то при Jump.BG ще Ви е много уютно. Всичко е написано в сайта им – и цените и това какво получавате като услуги. Хостинг поддръжката са изключителни професионалисти и успоредно с това вежливи. Разгосорите с тях протичат винаги с приятелски тон. Такива неща определно правят впечатление и се оценяват от потребителите, включително и от мен.

Полезни връзки

Facebook страница

Jump.BG в Twitter

Фирмен блог

Help страница

[youtube id=“jZk0ziAUthg“ width=“600″ height=“350″]

Обща оценка за Jump.BG: 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Един коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top