Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seojedib/addons/wickeble/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Ревю на IdeaMax.eu – Ако водиш си някой, ако следваш си никой | Wickeble
Начало / Услуги в България / Ревю на IdeaMax.eu – Ако водиш си някой, ако следваш си никой
Ревю на IdeaMax.eu – Ако водиш си някой, ако следваш си никой

Ревю на IdeaMax.eu – Ако водиш си някой, ако следваш си никой

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са IdeaMax.eu?

logo-ideamaxIdeaMax.eu съществува от няколко години – 4, ако трябва да бъдем конкретни. Идеята им е да подпомагат в най-различен аспект подобряването на онлайн видимостта на малкия и среден бизнес в България. Широкото разнообразие от услуги, които предоставят на своите потребители е свързано с опита на екипа от над 10 години на полето на Интернет присъствието. Техните дейности са фокусирани основно върху по-малките и средни компании с оглед на факта, че ги намират за по-интересни, по-гъвкави и представляващи по-голямо предизвикателство.

IdeaMax.eu е позната изключително широко и с B2B услугите си в контекста предлагането на SEO оптимизирано маркетинг съдържание за целите на бизнеса и оптимизационния процес. До момента са съумели да създадат съдържание за стотици онлайн магазини, фирмени сайтове, каталози и прочие. Работят ежедневно в тясно сътрудничество с най-добрите SEO агенции и експерти в България, които разчитат на тях за предоставяне на качествено SEO съдържание в над 100 различни ниши.

Наред с по-горе споменатия професионален SEO копирайтинг те предлагат и редица други услуги, отново фокусирани върху видимостта на един бизнес в Интернет – изработка на сайт на ниски цени, SЕО оптимизация, онлайн маркетинг стратегии, управление на Facebook страници и Google Adwords кампании.

Интересното при тях е, че обръщат доста сериозно внимание на анализа, трупането на актуално Know How и постоянното изследване на факторите, движещи потока хора в Интернет от едно място към друго.

Какви услуги предлагат IdeaMax.eu?

Изработка на сайт

Екипът зад IdeaMax.eu предлага най-различни по размери, визия и функционалност уеб сайтове, които са базирани на най-известните Content Management системи в света, почерпили от опита на хиляди професионалисти в цял свят. Ако търсите бюджетно решение в тази насока, то можете да разгледате техните пакети от по-нисък клас.

Копирайтинг

В тази насока разнообразието от услуги, предлагани от IdeaMax.eu е наистина огромно. Всъщност едва ли ще намерите някой в България да предлага толкова комплексни решения, включващи всичко от текстове за онлайн магазини до маркетинг и SEO съдържание с висока потребителска стойност.

SEO

В областта на услугите по SEO оптимизация (всъщност правилно е да се казва само SEO, но по-дългата форма се наложи по редица причини) IdeaMax.eu има доста по-интересен и новаторски подход. Следва се внимателно направен реактивно-перспективен анализ и комплексна концепция с няколко управляеми изхода, които да се възползват от най-актуалните SEO техники, за да гарантират бъдещето и разширяването на бизнеса на клиентите си. Разликата, която предлагат според самите тях е изразена със следните думи „Можеш да следваш, но можеш и да водиш. Ако водиш си някой, ако следваш си никой!“.

Онлайн маркетинг

Маркетингът е наистина понятие, което мнозина си мислят, че разбират достатъчно. В действителност обаче онлайн маркетинг решенията са толкова далече от учебниците, колкото е Слънцето от Земята. Анализ на целите, аудиторията, нишата и перспективите за развитие в онлайн видимостта стоят в основата на успешните решения, с които IdeaMax.eu се гордеят. Техните стратегии и кампании се базират на техния опит и постоянното експериментиране с алтернативите в търсене на най-доброто решение за клиентите.

Любопитни факти за IdeaMax.eu

От IdeaMax.eu внимателно избират с кого да работят. За тях е важно да има пълна координация в действията между тях и техните клиенти. Всъщност дори да решите да използвате техните услуги не е сигурно, че те ще се съгласят, защото държат на избора си да работят с фирми и хора, които имат потенциал. Не всичко опира до пари!

Видео

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top