Начало / Полезно / Хипер инверторни климатици Toshiba
Хипер инверторни климатици Toshiba

Хипер инверторни климатици Toshiba

Съдържание

Сподели ревюто

С най-новата технология хиперинверторните климатици, Toshiba предлагат на потребителите най-доброто в енергийната ефективност и комфорта. Те също така са екологични и с достъпни цени.

Хибридната инверторна система съчетава PAM (импулсна амплитудна модулация) и PWM (импулсна ширина модулация). Той отговаря както на вашите изисквания за отопление, така и на охлаждане за постоянен естествен комфорт.

Природосъобразен

Инверторната технология позволява на хиперинверторните климатици Toshiba да охлаждат или затоплят стая бързо и ефективно. Това е важно, защото може да спестите разходи за електроенергия и да намалите въздействието си върху околната среда.

Инверторът работи чрез редуване на полярността на магнитите, за да регулира скоростта на двигателя, което го кара да работи по-ефективно. Инверторните компресори използват по-малко енергия от неинверторните модели, защото работят с постоянна скорост, а не на кратки импулси.

В резултат на това тези климатици са екологични и щадящи озона. Не съдържат вредни за околната среда хлорфлуорвъглеводороди (CFC). Вместо това те използват щадящи озона хладилни агенти, наречени R410a, които пренасят топлината по-ефективно и имат по-малко вредни емисии.

Мощен

Технологията Hyper Inverter в климатиците на Toshiba им позволява да отопляват и охлаждат помещенията до желаната температура по-ефективно от конвенционалните системи. Това позволява на устройството да работи с по-ниска консумация на енергия и ви спестява пари от сметката ви за електричество.

Инверторното управление следи температурата в помещението и променя скоростта на компресора според нуждите. Това гарантира, че системата винаги работи на високо ниво на ефективност, за да увеличи максимално мощността си и да поддържа комфорта в помещението.

Освен това тази технология елиминира циклите стоп-старт и удължава живота на двигателя и компресора. Освен това намалява шума и разходите за енергия.

Климатиците Toshiba Hyper Inverter са проектирани да ви спестят пари и да ви осигурят комфортно и приятно изживяване. Те са лесни за работа и предлагат широк набор от функции, които ще улеснят живота ви.

Лесен за работа

Инверторната технология позволява на климатика непрекъснато да регулира капацитета си чрез промяна на скоростта на компресора в отговор на необходимостта от охлаждане. Това елиминира циклите стоп-старт и повишава ефективността.

В допълнение, хиперинверторните климатици Toshiba следят и променящата се външна температура, за да гарантират, че осигуряват оптимален комфорт по всяко време. Това помага да се намали потреблението на енергия и да се спестят месечни сметки за електроенергия.

Хибридният инвертор интегрира два отделни контролни модула на компресора – PAM (импулсна амплитудна модулация) и PWM (импулсна ширинна модулация) – за поддържане на естествения комфорт постоянен, незабавно, с максимална енергийна ефективност.

Хибридният инверторен климатик Toshiba е идеално решение за потребители, които искат оптимална охлаждаща мощност при възможно най-ниска консумация на енергия. Това се постига чрез регулиране на скоростта на компресора в автоматичен режим, така че да отговаря на критерия за пестене на енергия.

Лесен за поддръжка

Поддържането на вашия климатик в добра форма изисква малко усилия от ваша страна. Ключът е да поддържате устройството чисто и без прах и мръсотия. Това ще ви спести време и пари.

За щастие Toshiba предлага богат избор от устройства за променлив ток, които са проектирани да вършат работата и да издържат дълго време. От гореспоменатите канални модули Hyper Inverter до по-малките модели за прозорци и стени, вие със сигурност ще намерите правилния инверторен климатик за вашия дом или офис.

Компанията дори стигна дотам, че създаде специален екип за поддръжка на клиенти, който ще направи всичко възможно, за да ви помогне да извлечете максимума от вашето ново оборудване. Най-доброто място да започнете е като се свържете с официалните дистрибутори на продуктите на Toshiba във вашия район. Компанията също така е дом на редица експерти в индустрията, които могат да ви помогнат във всички ваши нужди от климатизация.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top