Начало / Услуги в България / Ревю на GSMService24.com – Сервиз за телефонни апарати на който може да се доверите
Ревю на GSMService24.com –  Сервиз за телефонни апарати на който може да се доверите

Ревю на GSMService24.com – Сервиз за телефонни апарати на който може да се доверите

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са GSMService24.com?

GSMService24 е специализиран сервиз за поправка, диагностика и разкодиране на телефонни апарати. Намира се в град София, на територията на ж.к.”Студентски град”. Предлага и разнообразие от зарядни устройства, слушалки и много други GSM аксесоари. Фирмата е специализирана в отстраняването на повреди от всякакъв тип и сложност за всички марки и модели телефони.

Какви услуги предлага?

GSM сервиз

В фирмата работят специалисти с повече от 10 годишен опит в ремонтите услуги свързани с GSM апарати и аксесоари към тях. Работи с всички познати марки на българския пазар, а именно Nokia, Iphone, Samsung, Sony Ericsson, Motorola, HTC, Vertu, Blackberry и други.За отбелязване е, че диагностиката ре напълно безплатна. Независимо от сложността, всяка една повреда може да се отстрани. В него се извършват както козметични промени по телефоните, така и специфични хардуерни неизправности като смяна на сензори, чипове, платки и други. Сервизът извършва ремонт и смяна на счупени или пукнати дисплеи. Това е един от най-сериозните и специфични проблеми, които могат да се случат с Вашия апарат, но за екипът на фирмата този ремонт е възможен. Също така при необходимост се заменя и поправя тъчскрийн.

Ремонт и сервиз на Kindle

От няколко месеца GSMService24 предлага и поправка на електронни четци на Amazon от марката Kindle. В фирмата могат да диагностицират и ремонтират неизрядности касаещи вашия четец Kindle като ремонт и смяна на USB букса, смяна на дисплей, батерия, бутони, клавиатура, почистване и изсушаване от пясък, прах, вода. Отстраняват се и софтуерни проблеми като блокиране при ъпдейт или невъзможност четецът да се включи. Използват се само оригинални части за Kindle. Както и при ремонтите на телефонни апарати, и тук диагностиката е напълно безплатна.

Разкодиране на телефони

Друга популярна услуга, която предлага компанията е разкодиране на телефони. Независимо къде е произведен телефона, в този сервиз могат да Ви го разкодират, тъй като разполагат със софтуерни инструменти за всички марки и модели апарати. За да разберете цената, за която Вашия телефон ще бъде разкодиран е нужно да изпратите само информация за това къде е произведен, към кой оператор е заключен и да напишете името на марката и модела. Може да изпратите Вашето запитване чрез различни комуникационни канали като e-mail, skype, телефони или да проверите на място.

Софтуерна поддръжка

В този GSM сервиз се предлагат и редица дейности по софтуерната поддръжка на Вашия апарат. Извършват се ъпдейти на софтуера, операционната система. При желание на клиентът може да бъде инсталиран и български или друг език. Предлагат се и поддръжка свързана с WAP и интернет настройките на телефона.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top