Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта за хранителни добавки FitnesHrani.com
Ревю на сайта за хранителни добавки FitnesHrani.com

Ревю на сайта за хранителни добавки FitnesHrani.com

Съдържание

Сподели ревюто

Често в социалните мрежи чуваме и четем материали, свързани с т.нар. „бълк“. Ако досега не сте се занимавали с фитнес програми, системни тренировки и т.н., съвсем нормално е да се запитате какво е значението на тази дума, вредно ли е да се прилага и ако да – какви рискове носи?

Какво е „бълк“?

Бълкът сам по себе си не е опасен. Нужно е да се знае това, че при някои случаи дори е полезен за тялото поради благоприятния ефект върху метаболизма.

Дефиницията на думата „бълк“ е проста – покачване на телесното тегло в следствие на повишен калориен прием. С други думи, ако сте в постоянен калориен дефицит, то няма как да покачите теглото си и съответно изграждането на „нови“ мускули е невъзможно.

Какво се иска от вас ли? Най-грубите фитнес инструктори в залата ще ви го обяснят по следния начин: „Тъпчи се с пилешко, телешко, ориз и картофи, та да пораснеш малко!“.

Всъщност, не е точно така. Да, храната трябва да е чиста, но в никакъв случай не е добре да преминавате на „зърнена диета“ – т.е. онова, което зърнете, да бъде изяждано веднага.

Добре е храната, която консумирате, да ви дава протеини, мазнини и въглехидрати в процентно съотношение съответно 40:30:30. Въглехидратите са най–подходящи за дните, в които тренирате. Тогава ви е необходима „бърза енергия“, която е от огромна полза при изпълнението на  упражненията.

Какво разбираме дотук?

Огромни количества ядене, много калории и още повече тренировки. Да, но за постигането на всичко това е необходимо адски много време, което за повечето от нас е лукс, който не можем да си позволим.

Тук на помощ идват хранителните добавки, които са перфектен заместител на едно-две ядения през деня. В онлайн магазина на FitnesHrani.com ще видите огромното разнообразие от суплементи, които ще са ви от полза в неравната битка с липсата на време и едновременно ще ви помогнат по пътя към извайването на мечтаното тяло.

Комбинация от фъстъчено масло и протеин – перфектния избор за тази ситуация

Отскоро българският пазар прие в голямото си семейство още една брилянтна комбинация на две от най-важните съставки, спомагащи синтеза на вещества, които образуват мускулен растеж в тялото.

В процес на покачване на мускулна маса, фъстъченото масло е ненадминат, доказал се съюзник заради своите ползи върху метаболизма и имунната система. Реално, няма нищо сложно в състава на маслото, защото то се прави просто от смлени фъстъци.

Нека сега добавим към фъстъченото масло суроватъчен протеин, който ще спомогне в отслабването и загубата на мазнини дори в най-проблемните области на тялото, които винаги са мъчили спортуващия човек. В онлайн магазина на FitnesHrani.com ще намерите всичко онова, което ви е необходимо, за да постигнете формата, която винаги сте мечтали.

fitneshrani.com здраве протеини хранителни добавки

Автор: bgseoeu

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top