Начало / Готини сайтове / Ревю на Фънки Кидс
Ревю на Фънки Кидс

Ревю на Фънки Кидс

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са ФЪНКИ КИДС?

ФЪНКИ КИДС е Интернет магазин за детско облекло. Предлага богато разнообразие от модерни и висококачествени детски дрехи за деца от 0 до 8 години.

Тук ще откриете богато разнообразие от маркови стоки, детски дрехи и обувки, аксесоари и бебешки облекла за най-малките. Фирмата е директен вносител на бебешки и детски дрешки от Англия и доставя продукти на реномирани марки като  Babaluno, Minoti, Funky Diva, Soul&Glory, Respect,Life and Legend,  George, Next, Mothercare, Marks&Spencer, Adams и др. Всички стоки и продукти са с високо качество и отговарят на европейските и международните стандарти за качество. Моделите са разнообразни и могат да задоволят всеки вкус.

Предлаганите стоки в каталога на сайта са с високо качество и от естествени материали.

Продукти

Сред предлаганите продукти на ФЪНКИ КИДС са дрехи подходящи за деца от 0 до 8 години. Можете да изберете сред разнообразни модели като якета, шапки, шалове, поли, рокли, панталони, блузи, тениски, обувки, спортни облекла, зимни и летни дрехи и редица други. За най-малките се предлагат разнообразни комплекти от бебешки дрешки от 5 части, които можете да купите като подарък, или за гардероба на собственото си бебе.

За клиенти, които търсят нестандартни дрехи или костюми, магазинът предлага и периодични специални предложения, при които можете да откриете забавни дрешки за празниците.

Всички предлагани стоки от магазина са с високо качество и са директен внос от Англия. Отговарят на всички стандарти и изисквания за качество при детските и бебешките облекла.

Защо да изберете ФЪНКИ КИДС?

На първо място заради удобството. Можете да поръчате желаните детски дрешки директно от дома, само с няколко клика на мишката. В сайта на ФЪНКИ КИДС ЕООД ще откриете пълна информация за материята, размерите и цветовата гама на желания от вас модел. Освен това тук се предлагат не само отделни модели, а и комплекти, лесно можете да облечете детето си от глава до пети, без да ви се налага да обикаляте по магазините.

Предимство на фирмата е и фактът, че не е необходимо предварително да заплащате покупките си. Доставката се осъществява в рамките на 24 часа, а в случай на проблем, можете да върнете продукта в оказания от закона срок или да сигнализирате на фирмата чрез специалната форма за контакт в сайта.

За повече информация и контакти:

https://funkykids.bg/

 

 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top