Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта foodpanda.bg
Ревю на сайта foodpanda.bg

Ревю на сайта foodpanda.bg

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са foodpanda.bg ?

Уеб сайтът foodpanda.bg предлага удобен, лесен и бърз начин за поръчка на храна онлайн. Той включва възможност за избор на различни видове храна, която може да бъде поръчана от голям брой ресторанти в над 30 града в България. Foodpanda извършва дейност и в няколко други държави на континентите Европа,  Северна, Южна Америка и Азия.

 

Екипът на foodpanda се старае да разширява постоянно мрежата за доставки, като добавя нови видове храна, ресторанти и градове, в които развива дейност. По този начин осигурява на своите клиенти нови и разнообразни ястия, на които могат да се насладят от комфорта на своя дом.

 

Уеб сайтът предлага винаги обновена информация, свързана с промоции, възможности за поръчка, работа с бранда и др. За удобството на своите клиенти,  foodpanda разполага и със собствено мобилно приложение, което да използват, за да поръчат по-бързо и лесно. Възможността за изтегляне на безплатното мобилното приложение за поръчка е достъпна на техния уеб сайт. Приложението е налично за Android, IOS и Windows Mobile.

 

Сайтът цели да направи поръчката на храна онлайн удобна, като свързва своите клиенти с безброй ресторанти, намиращи се в близост до тях. Само с четири лесни стъпки клиентите могат да се докоснат до вкусно приготвена храна от любимите им места за хранене. Това им помага да спестят ценно време – без редене на опашки в магазина, без носене на тежки чанти с покупки, без резервации или изгубени часове за приготвяне на вечеря.

Целта на foodpanda.bg

Екипът на foodpanda се стреми да изгради дългосрочни отношения със своите клиенти, като удовлетвори всички поръчки бързо и коректно. Лесният за използване интерфейс цели да направи потребителското преживяване удобно и приятно.

 

Защо да изберете foodpanda.bg?

  • голям избор от храни и ресторанти
  • възможност да опитате нови вкусни ястия
  • лесна поръчка от различни устройства
  • възможност за онлайн плащане или на място при получаване на поръчката
  • бърза доставка на храната в специални чанти, които да я задържат топла
  • постоянно разширяване на мрежата на доставки
  • увеличаване на асортимента от услуги

 

Как да поръчате от foodpanda.bg?

Започнете с  въвеждане на  точния адрес, на който искате да получите Вашата поръчка. Така ще откриете всички ресторанти, които доставят до дадения адрес. В списъка с предложения, изберете желания от Вас ресторант.

 

Разгледайте менюто и добавете храната, която желаете да поръчате. Следващата стъпка е да изберете начина на плащане, който е най-удобен за Вас и да попълнете кратка форма с данни. Те ще  помогнат поръчката да бъде доставена на правилното място и човек. Накрая остава само да се  насладете на топлата и вкусна храната, която сте поръчали.

 

Полезни връзки : https://www.foodpanda.bg/

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top