Начало / Услуги в България / Ревю на Евро Хамали – Европейско отношение в хамалските услуги
Ревю на Евро Хамали – Европейско отношение в хамалските услуги

Ревю на Евро Хамали – Европейско отношение в хамалските услуги

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Евро Хамали?

Фирмата Евро Хамали ЕООД е създадена през 2006 година. Започнала своето съществуване като самостоятелна инициатива на студент от Техническия университет в София, търсил начин да съчетае работата със следването си, днес тя е сред лидерите на пазара за хамалски услуги и преместване в София.

Евро Хамали ЕООД е специализирана в офис и битови премествания, които изискват комплексни и компетентни дейности от страна на отговорен екип от специалисти. Като една от водещите компании в този бранш, фирмата е изградила своето име благодарение на хилядите доволни от нейната работа клиенти, които са използвали услугите й през годините.

Основен фундамент от фирмената философия, касаеща услугите по преместване и хамалски услуги, предлагани от Евро Хамали ЕООД е лоялността, отговорността и крайното удовлетворение на клиентите. Стремежа към покриване на специфичните потребителски нужди от най-различен характер е създал висока специализация на екипите, както и дългогодишен опит, който е ключов за успешната работа на фирмата.

Какви услуги предлагат Евро Хамали?

Евро Хамали ЕООД предлага редица възможности на своите клиенти, сред които комплексни такива, започвайки през доставка на кашони, опаковането на вещите от вашия дом или офис, хамалски услуги и товарене и се стигне до транспорт до тяхната крайна цел. Ако търсите надежден партньор, за който предлаганата от него услугата не е просто начин за печалба, а също удоволствие и усмивки по лицата на клиентите след свършената работа, то Евро Хамали ЕООД ще отговори на вашите очаквания.

Преместване в нов дом

Услугата включва професионално съдействие от страна на Евро Хамали ЕООД по битови премествания и хамалски услуги в София.

Хамалски услуги при офис преместване

Включва компетентна и комплексна услуга за преместване на офиси и прилежащите към тях вещи, мебели и оборудване.

Демонтаж и монтаж на мебели при преместване

Съдействие за окомплектоването на мебелите във вид, подходящ за техния транспорт до желаната от клиента дестинация.

Доставка на техника и апаратура

Доставяне на нова техника до вашия дом или офис в кратки срокове и съобразно специфичните изисквания за нейния транспорт.

Хамалски услуги

Широк спектър от товаро-разтоварителни дейности, удовлетворяващи потребителските потребности.

Доставка на пособия и аксесоари при преместване

Доставка на кашони и други нужни компоненти, за да протече вашето преместване възможно най-лесно и бързо.

Любопитни факти за Евро Хамали

Гаранция за високото качество при преместване, хамалски услуги и транспорт в София от Евро Хамали ЕООД са множеството препоръки, които компанията е получила от доволни и щастливи клиенти, възползвали се от нейните услуги. Можете да ги откриете на страницата за препоръки на фирмения уебсайт, като разбира се скоро и вашата може да се окаже там, ако предпочетете да изберете надеждни хамалски услуги от Евро Хамали ЕООД.

Можете да откриете и много полезни съвети за вашето преместване и избор на фирма за хамалски услуги в София на страниците на корпоративният блог на Евро Хамали ЕООД. Там ще можете да се запознаете с детайли от процеса и да планирате успешно тези дейности.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top