Начало / Услуги в България / Ревю на Emde-Solar.com
Ревю на Emde-Solar.com

Ревю на Emde-Solar.com

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са ЕМДЕ Солар?

ЕМДЕ Солар е запазена търговска марка на фирма “ЕМДЕ Електроникс” ЕООД, която е сред водешите фирми, специализирана в търговията, доставката и поставяне на климатични системи и слънчеви колектори за топла вода.

ЕМДЕ Солар упражнява този предмет на дейност от 10 години, като се занимават с ремонтно и сервизно обслужване на соларни панели. Като едни от основните вносители на слънчеви колектори за българския пазар, ЕМДЕ Солар предоставят системи с гарантирано качество и високо доверие от потребителите.

Какви продукти предлага ЕМДЕ Солар?

В официалният сайт на фирмата ще откриете каталог с видовете слънчеви колектори, които предлагат от ЕМДЕ Солар. За по-голяма яснота ние ще ги класифицираме по този начин:

 1. Вакуумни слънчеви колектори (които от своя страна се делят на):
  • с технология „Heat Pipe”
  • с бойлер под налягане и „Heat Pipe” тръби
  • с термосифон серия M
 2. Плосък слънчев колектор
 3. Колектори с термосифон
  • от прахово боядисана стомана с рефлектори
  • от неръждаема стомана с рефлектори

Също така от специалистите на ЕМДЕ Солар ще получите точен съвет за това какъв слънчев колектор на изберете, както ще ви помогнат и да прецените, кое е най-доброто място за монтаж. Всичко това е важно да го получите като услуга, тъй като правилният монтаж и съобразяването с климатичните особености на региона, в който живеете, оказват влияние на ефективността на слънчевият колектор.

Защо да изберете ЕМДЕ Солар?

ЕМДЕ Солар е сигурният път към по-добър живот. Няма нужда да ви се струва пресилено, защото всяка малка крачка към опазване на околната среда бележи бъдещето, което искаме да променим в положителна посока. Слънчевите колектори на ЕМДЕ Солар спестяват пари и гарантират възращаемостта на инвестицията още след първата година. Разчитате на енергията на слънчевите лъчи и бележите своята независимост. Промените в цените на тока, вече не са ваш интерес. Живеете по-спокойно, по-екологично и учите децата си да разчитат повече на природните ресурси на майката Земя. Осигурете си комфорт и топла вода целогодично и се доверете на професионализма на Емде Солар.

Полезни връзки:

Emde-Solar.com – Официален сайт

Facebook

Google+

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top