Начало / Готини сайтове / Ревю на DimiTech.net – Модерният ИТ Портал
Ревю на DimiTech.net – Модерният ИТ Портал

Ревю на DimiTech.net – Модерният ИТ Портал

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са DimiTech.net?

dimitech_logoDimiTech.net е един от ИТ порталите, набиращи все по-голяма популярност сред потребителите в Интернет. Безспорно, наличната актуална информация за развитието на ИТ технологии, софтуер и хардуер е повече от изчерпателна. Статиите със съвети относно инсталацията и функцията на различни програми пък могат да бъдат полезни за по-незапознатите. Общо взето, екипът се е погрижил да представи иновациите по развлекателен начин, който в същото време да е от полза за потребителя.

Екипът съчетава хора с опит в ИТ сферата, познания относно новостите в сектора и специалисти, които да следят за качеството на публикуваните статии. Резултатът подсказва, че тези хора са се сработили перфектно помежду си, за да създадат продукт на нужното ниво.

Кои са основните раздели в сайта?

ИТ Новини

ИТ Новини предоставя на потребителя новости от ИТ сферата. Независимо дали проявявате интерес към развитието на софтуер, операционни системи, социални мрежи, сделки между водещи компании в сектора или появата на нови технологии, в този раздел ще можете да задоволите любопитството си. Дори да не сте експерт или любител в ИТ сектора, заглавията вероятно ще ви заинтригуват да прочетете публикуваната информация.

Софтуер

Актуална информация за нови продукти и коментар за ползата от тях. Препоръки, ползи и недостатъци. В случай, че потребителите имат нужда да оптимизират своя компютър с по-добра антивирусна система, програма за сваляне на торенти, програма за обработка на снимки и видео и всякакви други пакети, то публикациите в тази категория ще бъдат от голяма полза. За всеки софтуерен продукт е описан начинът, по който той ще помогне на потребителя да улесни своята работа с компютър. Освен това, към всяка програма е налична опцията за сваляне, за да може продуктът да бъде тестван и оценен от всеки, който пожелае.

Хардуер

Разделът е посветен на най-новите модели лаптопи, компоненти и таблети. Налична е подробна информация за характеристиките на продуктите и съвместимостта им с останалия хардуер. Тук потребителят може да се информира за подходяща видеокарта, процесор или компютър, в зависимост от предназначението им. Геймърите ще открият компоненти с нужната бързина и мощ, докато по-непретенциозните вероятно ще си харесат елегантен таблет, който да бъде от полза в работата и ежедневието им.

Телефони

Мобилният телефон вече не е просто лукс, а средство, с което човек задължително трябва да разполага. Но и самите мобилни телефони отдавна вече не служат само за провеждане на разговори. Екипът неслучайно е посветил цял раздел на развитието и новостите в областта на смартфоните. Вече от значение са операционните системи, дисплеят, камерата и всички възможни вградени екстри. Ето защо и всяка публикация предлага подробна информация за характеристиките на новите модели, допълнена с факти за датата на представянето им и данни за производителя. Ъпдейти на вече съществуващи модели също са подробно представени. За повечето смартфони е упомената и ориентировъчната цена, на която те ще бъдат предлагани на пазара.

Видео

Разделът е създаден, за да отрази актуалностите в областта на снимачната техника. Фотоапаратите също имат важни компоненти, които биват постоянно ъпдейтвани. Характеристиките са от голямо значение, а от DimiTech се стараят да ни представят всеки един продукт изключително подробно. Все пак, когато става дума за техника, всичко е от значение. Обективи, пиксели и все по-интелигентни камери. Всякакви нововъведения вече са достъпни за потребителите, а ревютата в ИТ портала могат само да засилят интереса ни.

Други

Вероятно това е най-развлекателният раздел в портала. Публикува се информация относно различни събития, свързани с предстоящо излизане на пазара на техника, софтуер, компютърни игри. Можем да се информираме за провеждането на различни конференции на тема програмиране, развиване на ИТ сектора, електронна търговия и други. В течение сме на всякакви технологични новости, за които авторите не са отредили специален раздел в сайта. В същото време се появяват и статии с любопитни и полезни факти, различни проучвания и интересни хрумвания. Определено този раздел би привлекъл вниманието дори на хора, за които новите технологии не представляват интерес.

Каталог

Каталогът е изключително удобен и лесен за употреба. Създателите на портала са събрали на едно място програми, които по различен начин могаг да бъдат полезни на потребителя. Всички те могат да бъдат изтеглени директно от сайта, за да бъдат изпитани и оценени. За всяка програма има подробни инструкции за начина на инсталация и работа. Дори да мислите, че имате всичко необходимо на своя компютър, хвърлете едно око на каталога и вероятно ще си харесате някоя програма, която ще ви бъде от полза при работата с компютър. За ваше улеснение софтуерът е разделен в няколко категории като Мултимеди, Сигурност, Системни инструментии др.

Статии

В тази категория можете да откриете изключително полезни съвети за това как да инсталирате Windows 8, например. Екипът ви показва и как можете да използвате два Скайп акаунта едновременно на своя компютър. Хубавото е, че текстът с инструкциите е съпътстван с изображения, което още повече улеснява усвояването на указанията. Този раздел все още разполага с едва няколко статии с ценни насоки в помощ на потребителя, но създателите имат възможността да го развият вбъдеще.

ДимиУчител

Раздел, специално създаден за ученици и студенти. Разделът има за цел да събере на едно място всичко необходимо на учениците по Български език и литература от 5-ти до 12-ти клас. Анализи и текстове на произведения, разработки върху творбите, изпитни тестове, както и аргументативни текстове са само част от това, което порталът предлага за своите малки приятели. Друга подкатегория пък е посветена на малко по-големите. Публикувани са няколко лекции, теми и дори пищови, които могат да са от полза за студентите.

Любопитни факти

Порталът е снабден и с търсачка, което улеснява набавянето на нужната за потребителя информация. Друг положителен аспект е предоставената възможност всяка една публикация да бъде коментирана. Така посетителите могат да дадат своето мнение за даден продукт и да помогнат на други посетители да преценят неговите качества и недостатъци.

А в случай, че имат какво да кажат и на създателите на портала, потребителите могат да се свържат с тях чрез секцията за контакти. Могат да бъдат изразени похвали и оплаквания, както и да бъдат дадени съвети и препоръки.

Най-лесният начин да се убедите в добрата работа на екипа е да посетите DimiTech.net, където със сигурност ще откриете нещо полезно и приятно, което е хубаво да знаете.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top