Начало / Готини сайтове / Betenemy.com – мястото за изучаване на онлайн залаганията
Betenemy.com – мястото за изучаване на онлайн залаганията

Betenemy.com – мястото за изучаване на онлайн залаганията

Сподели ревюто

Какво е Betenemy.com?

Betenemy.com е изпитан и проверен във времето онлайн помощник на всички почитатели на спортните залози в България. Изготвен от „фенове за фенове“ сайтът предлага оценки на топ онлайн букмейкърите за родния пазар, много съвети, обяснени термини, стратегии и обяснения на всичко, което изглежда непознато не само за стартиращия в залозите, но и за малко по-напреднали.

Още от заглавната страница на сайта можете лесно да достигнете до цялата обширна информация, предложена от екипа специалисти, работещ зад Betenemy.com. Освен списък с актуалните букмейкъри с най-добри условия, слизайки по-надолу можете да откриете още инфо за работещи линкове за сайтовете, прогнози и спортни статистики, сигурност и безопасност на залагания и прочие.

Сайтовете, които Бетенеми е подбрал за Вас, са цели 6 – Betfair, Bet365, Efbet, Националната лотария, Pinnacle Sports и Sportingbet. Можете да влезете в специалната страница с оценки на всеки един от букитата от менюто „Букмейкъри“, където това е още първият раздел. На заглавната страница също има линк с всеки един от материалите за сайтовете за залагания. В самите оценки, които са написани изключително обширно и подробно, ще намерите и най-малките факти, които ви интересуват в играта на спортните залози. Промоции при регистрация, бонуси, дизайн на сайта, упътване в менюто, срещи, коефициенти и опции за залози, пряко предаване, оценка на мобилните версии – всичко, което ви интересува, та и още, ще откриете точно тук за всеки букмейкър.

Ако пък се интересувате само от бонусите, Betenemy има специален раздел за това. Там са обяснени по много лесен начин какво всъщност значат бонусите, кои са достижими и изгодни, какво трябва да направите, за да ги осребрите най-лесно и още много стратегии за това да използвате по най-добрия начин тази оферта. Следват списък с актуалните към момента бонуси на всеки един от букмейкърите, които споменахме по-горе, мобилни бонуси и в края можете да видите обективно заключително мнение за тази част от залозите.

Следващият раздел в Betenemy.com е Мобилни, където ще видите оценени всички мобилни версии и приложения на букмейкърите, които са в момента на пазара. От този раздел ще можете да научите на коя операционна система вървят версиите и приложенията, оценка на дизайна и интерфейса, упътване за по-лесно сърфиране из менюто, списък с актуални бонуси за залагане през мобилен и естествено, накрая, обективно мнение за всеки букмейкър поотделно.

В раздела „Cash-out” ще откриете важното обяснение за един от големите хитове на пазара в последните години. Опцията “Cash-out”е шанс да затворите на печалба даден залог преди края на всички мачове, начин да ограничите евентуална загуба на целия си залог и най-важното контрол над играта във всеки един момент. Тази опция не се предлага от всеки букмейкър, макар да става все по-популярна. Така например можете да научите, че в момента можете да я откриете само в Бетфеър, Спортингбет и Бет365. Ефбет ще я въведе скоро и така няма да изостава по нищо на световните лидери,  прочете за Ефбет в ревюто на Betenemy. И тук имате оценка за ефективността на тази опция във всяко от предложените места, на която можете да се доверите.

Следващият удобен и важен раздел е Резултати на живо. От него ще можете без да сменяте постоянно събитието да следите важните резултати във всички мачове бързо, ясно и точно.

При новините пък ще прочетете най-интересните информации от света на залаганията – стратегии, големи печалби, съвети, забавни истории и прочие, с които винаги да бъдете в крак с времето и да следите с интерес.

Последният раздел е „Контакти“, но по важност той не отстъпва на останалите. Тук можете да споделите свое мнение с екипа на Бетенеми, да зададете въпрос, да отправите предложение или просто да влезете в контакт с тези специалисти от бранша.

Както вече споменахме, Betenemy.com е създаден от екип фенове на залаганията с идеята да предадат широкия си опит на новите и средно запознатите в този бизнес. Аудиторията, която е таргетирана, са главно младите хора, които са почитатели на спортовете и използват онлайн пространството, за да правят своите залози. Разбира се, вратите на сайта са отворени и за всеки по-възрастен специалист, който вярва в идеите на младостта.

Оценките и всички ревюта в сайта пък са предпочитани пред останалите в интернет заради достъпността, по която са написани. Точно от фен за фен с идеята простичко да се обясни как да имате стратегия, когато залагате, а не просто да си давате парите на вятъра. Друг голям плюс на Бетенеми са изключително обширните и интересни материали за всичките теми разгънати по-горе, та и още повече. Специалистите в Betenemy застават с името си зад написаното и може да им се има доверие.

В заключение може да се спомене, че Betenemy.com е само от полза на желаещите да залагат в интернет. Прочитане на цялото му съдържание ще Ви спести доста излишни часове над компютъра, давайки ви директно опита на организаторите. Материалите са изключително коректно записани и отговарят на всеки един въпрос, дори и в най-странното му естество. Бетенеми ще увеличи шанса Ви за печалба и ще Ви въведе още една идея по-навътре в изкуството да се борим за майсторско звание в сайтовете за залагания.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top