Начало / Готини сайтове / Следете разхода на автомобила си с Авто Дневник – от Caralyze.BG
Следете разхода на автомобила си с Авто Дневник – от Caralyze.BG

Следете разхода на автомобила си с Авто Дневник – от Caralyze.BG

Съдържание

Сподели ревюто

„Авто дневник” е web-базирана система основаваща се на счетоводните принципи за систематична регистрация на събитията, периодичност на представянето им и техния анализ. И най-важното е, че всички тези сухи счетоводни определения и принципи са представени в едно много лесно за управление и интуитивно за ползване приложение в caralyze.bg, за което не се изискват и грам счетоводни знания.

Много от нас макар и само „наум” винаги знаят или поне се стремят да отчитат колко, кога и къде трябва да платят нещо за колата си. А също така и не малко от нас имат някакъв вид приходи от автомобила си. И водейки се от това какво са казали мъдрите хора „Глупавия помни, умния си записва!” една от новите функционалности на caralyze.bg – „Авто дневник” прави това много по-лесно и удобно и най-важното точно и подробно, и всеки ще може да следи всички разходи и приходите около любимия автомобил с наскоро пуснатото приложене на сайта. То всъщност си е напълно реално работеща система с елементи от счетоводното отчитане на разходите и приходите по експлоатацията и поддръжката на всяко едно моторно превозно средство.

Досега едва ли някой е срещал подобно приложение, на което лесно и бързо да може да си създаде „виртуален гараж” в който да „вкара” така да го наречем всичките си реални автомобили – един или десет без значение, които притежава. И във всеки един момент да си записва всички разходи по дати и суми и да може във всеки един момент да си направи справка, кой колко му струва.

Добавяне на разходи в „Авто дневник”

Добавяне на разходи

Малко по-горе споменах че има и такива, които припечелват по нещичко, я от „rent a car” я от т.нар. „споделено пътуване”, приходите също се отчитат и така много лесно всеки може реално да си „направи сметка” дали си заслужава нервите и времето това което е решил да прави. Всичко това можете да направите на caralyze.bg. По-точно ще можете ако сте регистрирани на сайта, а формата за регистрация е съвсем проста и интуитивна.

След като вече сте се регистрирали какво още чакате, логнете в сайта и в горния десен ъгъл се появява името ви и стрелка, на която като наситснете може да влезете в профила си. Там в много лесна форма можете да заредите данните за своя автомобил или автомобили. От тук нататък от вас се изисква единствено и само редовно да попълвате всички разходи и приходи, които са предствавени много добре и удобно за ползване в панелите на приложението. След въвеждането на поредния приход или разход веднага можете да получите много полезни и подробни справки, които се генерират на база данните за всеки автомобил поотделно.

Списък с въведените разходи в „Авто дневник”

Списък с въведените разходи

Това приложение е създадено както за хората, които ползват автомобила си само да ходят до работа и обратно така и за такива, които са „по-навътре в нещата” и си имат в гаража освен „средностатистическата таратайка” и някой „Off-roading – Дзвер” или „японска бегачка”, или пък „най-бързия и мощен ГОЛФ в Пернишка околия”.

Приложението „Авто Дневник” на caralyze.bg е замислено така че да може да отчете всичко случващо се с вашия автомобил и да ви даде полезна, подробна и точна информация във всеки един момент.

Графично извеждане на разходите „Авто дневник”

Графично извеждане на разходите

Предимства

  • Възможност за следене на разходите на няколко автомобила
  • Графично извеждане на разходите
  • Възможност за избор на конкретен период
  • Възможност за добавяне и на приходи

Недостатъци

[badlist]
  • Липса на изчисление среден разход на гориво все още
[/badlist]

 

Полезни връзки:

Caralyze.bg
Caralyze @ Facebook

Обща оценка на Авто Дневник: 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Един коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top