Начало / Готини сайтове / Ревю на AstroData.bg – Вашият екскурзовод в хороскопите
Ревю на AstroData.bg – Вашият екскурзовод в хороскопите

Ревю на AstroData.bg – Вашият екскурзовод в хороскопите

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са AstroData.bg?

кои-са-astrodata

AstroData.bg е един от най-старите и авторитетни сайтове за хороскопи в България. Създаден е през далечната 1995-та година. Той обединява в себе си различни хороскопи за всеки един от зодиакалните знаци.

Какво ще намерите в AstroData.bg?

Личен хороскоп

Личния хороскоп се изготвя индивидуално за всеки един човек, спрямо неговата рожденна дата и година на раждане. Той съчетава в себе си различни характеристики, които са специфични за всеки един зодиакален знак. Личния хороскоп може да получите след като попълните своите данни от полето намиращо се в сайта. Необходимо е да заплатите такса за тази услуга. Плащането става чрез SMS. След като изпратите SMS Вие ще получите Вашия личен хороскоп.

Дневен хороскоп

Дневния хороскоп от AstroData.bg се изготвя ежедневно от специалисти в областта. Всеки един хороскоп е индивидуален за всяка зодия. Навигацията в сайта е изключително лесна и за всеки един читател ще бъде удоволствие да се запознае със своя дневен хороскоп.

Седмичен хороскоп

Седмичния хороскоп от AstroData.bg обединява в себе си информация за всеки един зодиакален знак за една календарна седмица. Той ще Ви даде ясна представа за личния и професионалния Ви живот, както и отношенията Ви с хората.

Месечен хороскоп

Месечния хороскоп от AstroData.bg е доста по-обширен и обхваща периодът от един календарен месец. Екипът от професионалисти в областта на астрологията подготвят подробни месечни хороскопи за всеки зодиакален знак. Чрез този хороскоп всеки може да добие представа какво го очаква в личен и професионален план.

Годишен хороскоп

Годишния хороскоп от AstroData.bg е много подробен и представя информация за цяла календарна година. В него са обединени аспекти от живота за всеки зодиакален знак. Прочитайки го Вие ще разберете кои са силните и слабите месеци през годината. Ще можете да планирате Вашите действия спрямо изготвения Ви годишен хороскоп.

Любовен хороскоп

За хората интересуващи се от любовния си хороскоп е важно да знаят, че той ще Ви даде информация, касаеща личните и любовни взаимоотношения. За необвързаните той може да даде ясна представа за предстояща любовна връзка. За тези, които вече имат човек до себе си ще добият ясна престава за отношенията си.

Китайски хороскоп

За почитателите на източните култури представяме на Вашето внимание китайския хороскоп от AstroData.bg. Тук вместо добре познатите ни 12 зодии са представени техните китайски аналози. Всеки един човек отговаря на дадено животно. В зависимост от годината на раждане, Вие отговаряте на определено животно от китайския хороскоп. Той също Ви дава информация свързана с личния и професионалния живот.

Калкулатор на щастливо число

В сайта AstroData.bg може да научите Вашето щастливо число. В менюто „калкулатор на щастливо число“ Вие можете да въведете Вашето ЕГН. След натискане на бутона „провери“ ще получите информация за мястото на раждане, за Вашата възраст и други. Освен това Вие ще разберете кое е Вашето щастливо число, както и щастливото Ви число за съответната година.

Съвместимост между двама души

Сайтът AstroData.bg дава възможност на своите посетители да разберат каква е съвместимостта с партньора им. В предоставените полета въвеждате Вашите имена и тези на партньора Ви и натискайки бутона „изчисли“ Вие разбирате колко процента е съвместимостта между Вас.

Още любопитни факти за AstroData.bg

AstroData.bg има свой собствен форум

Сайтът за хороскопи AstroData.bg предоставя възможност на своите верни почитате да посетят форума на сайта. В него имате възможност да коментирате и задавате въпроси, свързани с астрологията и различните видове хороскопи.

Голямо комюнити – фен страница с над 17 000 човека

AstroData.bg разполага с огромна фей страница във Facebook, в която ежедневно се публикуват интересни и полезни материали свързани с различните хороскопи за всеки един зодиакален знак. Освен това в нея може да следите за различни новости около сайта.

Полезни връзки

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top