Начало / Сериали и филми / Тайните на Ашли Грийн

Тайните на Ашли Грийн

Сподели ревюто

Съществува ли нещо по-въздействащи и секси от ефекта на добре направения грим. Предлагаме ти да заложиш на опушени очи, за целта разчупи рутината и забрави за прекалено тъмните нюанси. Отдай се на свежи цветове и лека загадъчност. Предлагаме ти да опиташ тези красиви тоналности и идеи за опушена красота, които идеално се комбинират за всяка ситуация. Те са визията и на очарователната Ашли Грийн.

И ако едни си падат по коралово: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/ефирна-лятна-туника-рокля-102377, други обичат бронзово, а трети черешов нюанс, то тези идеи и предложения навярно са именно за теб. В случаи, че си фен на цветното кино и палитрата от цветове в загряваща гама са твоят стил, то първият ред е запазен само за теб.

Запознай се от близо със стила на чаровната актриса от Здрач Ашли Грийн. Сега тя специално за теб представя възпламеняващата грим-метаморфоза:

  1. Експлозия от цвят – този ярък шрифт на клепача е забавен и далеч по-различен, отколкото предполагаш. За целта избери сенки в черешов цвят и ги нанеси по горния клепач. Изтегли очната линия с дълготраен черен молив или течна очна линия, с цел да не се получи заешко око. За да доведеш нещата до край комбинирай тези сенки с черешов цвят за устните. Подобна линия е закачлива и въздействаща. Тя е подходяща за деня и за нощта, когато искаш да направиш впечатление.
  2. Фея в офиса – бъди ненатрапчива, но достатъчно секси. За целта: Къса бяла рокля на черни точки опушеното не трябва да е драматично. Наблегни на меки тонове от кафяво и бежово, прасковено или розово. Те са достатъчно силни, за да подчертаят погледа. За целта избери сенки със сатенена текстура, с тях покрий клепача, внимателно и с ръка, нежно и ефирно. Така създаваш една универсална визия, която пасва на целия работен гардероб и списъка със служебни мероприятия.
  3. Бронзов блясък – предимствата на този грим са, че улавят всяка искра светлина и наподобяват палави зайчета. За да постигнеш подобен ефект заложи на тънък пласт сенки металик, който идеално да привлича вниманието към очите. Това обаче не бива да кара погледа да изглежда претоварен. Нанеси течни, златисти сенки на целия горен клепач, това придава дълготраен ефект на грима. След това внимателно с пръст постави бронзови сенки и ги разнеси към веждите и по дължината на долния клепач. Засили линията с тъмен молив около самите мигли. За устните използвай коралов гланц или червило. С подобна визия ще озариш деня си и ще грейнеш в очите на околните.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top