Начало / Готини сайтове / Ревю на Spalno-Belyo.com
Ревю на Spalno-Belyo.com

Ревю на Spalno-Belyo.com

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са СПАЛНО БЕЛЬО?

СПАЛНО БЕЛЬО е електронен магазин, създаден за хора, които държат на домашния уют. Той предлага висококачествен домашен текстил – спални комплекти, олекотени завивки, възглавници, детски спални комплекти, протектори за матрак, одеяла, хавлии и др. За магазина е предизвикателство да представи на своите клиенти голямо разнообразие от специализирани продукти за дома  от различни видове десени и тъкани, отговарящи на най-новите тенднеции.

СПАЛНО БЕЛЬО предлага продукти от водещи доказани производители, в резултат на което безопасността, експлоатационната надеждност и екологичните аспекти са под внимание.  За фирмата е важно да създаде потребност у клиента за гарантирани екологично чисти артикули, определени както от търговските марки, така и от законодателите.

Предлагани продукти

Спални комплекти – памучни, 3D, ранфорс, сатен, луксозни спални комплекти, калъфи за възглавници, протектори, чаршафи с ластик;

Олекотени завивки от различни тъкани и с различна плътност, анти-алергични завивки, завивки с алое вера, кувертюри, одеяла;

Бебешки и детски спални комплекти;

Възглавници с разнообразен пълнеж;

Хавлии, хавлиени кърпи, халати, плажни кърпи, кърпи от микропамук;

Продукти на промоции – в онлайн магазин СПАЛНО БЕЛЬО винаги ще можете да намерите  промоционални и намалени продукти за Вашата спалня директно от производителя.

Предимства на СПАЛНО БЕЛЬО

Полза за потребителя

Гаранция за качество и безопасност;

Екологичен текстил;

Ниски цени

Предлагани марки:

Кетертекс

Дитертекс

Яна Панагюрище

Роксима Дрийм

Destina Халати

Belinda Халати

Ladik Халати

Цели

Името СПАЛНО БЕЛЬО да е символ за качествени продукти на конкурентни цени.
Нашите клиенти да бъдат обслужвани в срок, компетентно и качествено. Всеки клиент да припознае в наше лице лоялен и надежден доставчик.

Връзки

Уеб сайт
Facebook страница

спално бельо

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top