Начало / Сериали и филми / Ревю на фантастичния сериал „Светкавицата“ по телевизия FOX
Ревю на фантастичния сериал „Светкавицата“ по телевизия FOX
Светкавицата

Ревю на фантастичния сериал „Светкавицата“ по телевизия FOX

Сподели ревюто

Опознайте по-добре главните персонажи в излъчваната по телевизия FOX фантастика ,,Светкавицата‘‘

Сигурни сме, че по-голямата част от читателите ни добре знаят за великолепната продукция ,,Светкавицата‘‘, която за отрицателно време се нареди сред множеството най-обичани сериали по FOX. Съвсем накратко, сюжетът на излъчвания по телевизия FOX сериал представя историята на главния герой Бари – момче със свръхествестени сили, което разследва стари и затворени от властите престъпни случаи, за да успее да спаси обвинения в убийството на майка му баща. Но нека ви представим и останалите членове на екипа от герои в ,,Светкавицата‘‘.

Вторият най-важен герой в един от най-харесваните сериали по FOX, е именно Айрис Уест – най-добра приятелка и възлюбена на Бари, и дъщеря на детектива Джо Уест. Нейната майка е наркоман и умира от свръхдоза наркотици, когато Айрис е още дете. Понастоящем героинята от ,,Светкавицата‘‘ работи като журналист в агенция.

Доктор Кейтлин Сноу е изключително интересен образ в излъчвания по телевизия FOX сериал ,,Светкавицата‘‘, тъй като тя е свръхинтелигентен биоинженер, който работи в супер лабораторията на име ,,СТАР‘‘ и едновременно с това е помощник на Бари в неговата борба.

Най-младият член на екипа на ,,СТАР‘‘ е геният в строенето на машини Сиско Рамон, който също допринася американската продукция ,,Светкавицата‘‘ да се превърна в един от най-успешните сериали по FOX. Той пази тайна на своя колега Бари и вкарва хумор с иначе стресиращото ежедневие на екипа.

Парите и умът на лабораторията ,,СТАР‘‘ е доктор Харисън Уелс. След като разкрива своята тайна пред главния герой на ,,Светкавицата‘‘, Уелс се превръща в негов ментор. Той притежава същата свръхестествена сила като Бари, но трябва периодично да я презарежда. След време той разкрива, че е човек от бъдещето, който се е появил назад във времето, само за да унищожи главния персонаж на един от най-завладяващите сериали по FOX, а именно ,,Светкавицата‘‘.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top